|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
|
![]() גומיות שקשורות למתח ולצד השני של הלולאה לנעל וככה בתחילת התנועה הם עוזרות וככל שאתה עולה יותר הן עוזרות פחות.
Ws משתמשים בגומיות לסקווטים/לדדליפט/בנצ גם לעזור וגם להתנגדות בד"כ באימון דינאמי |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לך מספיק זמן לבזבז על חדר כושר למה שלא תעשה משהו עם עצמך?
בדרך כלל זה נשמע מהורים ממורמרים שהילדים שלהם עוזבים את הלימודים\עבודה וגרים בחדר כושר ובצדק ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
חבר פעיל
|
![]() כוס אמכ , המדריכים האלה ...
2 מדריכים חדשים , אחד אומר למישו' לא לאכול טונה כי זה שטויות ומלא כספית , ולא בטוח שכדאי לקחת חלבון כי לא הוכח שהוא נספג (wtf??) השני רואה מישו עושה שליש סקוואט בסמית משין עם 120 קילו , ואומר לו אתה לא צריך ביקרות אתה יכול ללמד אותי... בטח שהוא ילמד אותך טמבל כמוך ! אחרי זה בא אליי איזה בחור ערבי , אומר לי מה אתה לוקח חלבונים? אני אומר כן , הוא אומר בטח הכל שומן אצלך. בחיי נשבר הזין מכל הליצנים האלה , אין לי כוח יותר!!!
![]() |
#105 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() גם אני שוקל לעבור לחדר כושר נטול תגובות וביקורות... משהו הארדקור או סתם ריק עם מספיק ציוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() יש חדרי כושר כאלה בכלל?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
|
![]() לא חושב. מצד אחד אם אני בא בשעות עומס אז לא נעים לצרוח בדדליפט וליצור מעגל מסתכלים.
מצד שני אם אני בא בלילה שאין אף אחד אז בלתי אפשרי למצוא ספוטר וצריך לקוות שהמאמן שבמכון הוא רציני ולא יושב עם הפקידות בקבלה ומצחקק איתן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם האנשים במכון ככה,הרבה תותחים עם מסה טובה + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Banned
|
![]() נו מה נעשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
מנהל מקצועי
|
![]() מכירים תאלה שעושים חודש עכשיו את כל המכשירים במכון כדי "להתרגל" למכון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() "חימום על הליכון 15דק' לפני האימון, ואז מתיחות = חובה כדי לא להיפצע!"
זה באמת מחרפן אותי.
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
חבר פעיל
|
![]() "זמני המנוחה שלך בין סט לסט גדולים מידי"
"בשביל זה אתה נח כל כך הרבה?! + פליאה" על מנוחה של יותר מדקה וחצי. בסט של ss. סט אחרון של ss. שונא אותם. ******** "איך אני מרגיש את האמה אתה לא מבין, אני הולך להוסיף עוד תרגיל אחד לאמה...תרגיש כמה היא קשה" קורה בד"כ לשחיף שבא למכון, מפחד מהבנץ' פרס ("אני מתרגל עכשיו למכונות"), ופורש אחרי שבוע בגלל קרע באמה. ********************** "איזה תוכנית אתה?" "SS" "מה זה?" "תוכנית 5X5" "מה זה?" "תוכנית של חמש חזרות וכמה סטים לתרגילים הכבדים, וזהו" "ואיך יגדלו לך הידיים?" שיחה ביני לבין מדריך מוסמך וינגייט, נשבע לכם. וכשהוא יצא מהשיחה הזאת הוא חשב שאני אידיוט שלא יודע להתאמן. מה שמצחיק, זה שאני יותר עבה ממנו (יותר בכיוון של כופל אותו) ועוד אין לי 17. שיהיה בריא. נערך לאחרונה על ידי rony012y, 30-10-09 בשעה 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]() הבעיה שאני גר בכפ"ס ואני לא אסע רחוק בשביל מכון. חשבתי לעבור לגרייט שייפ ברעננה יש שם כלוב וגם פתוח בשבת עד מאוחר (11 במקום 7 אצלי)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא ריצה 15 דק' כדי "להזרים את הדם" + 15 דק' שחרור + מתיחות לרגליים כשאני בכלל עובד גב.
![]() |
![]() |
#116 |
חבר פעיל
|
![]() חחח היתה לי היום שיחה על חבר, ומשהו מהצד שומע, דברנו על תוספים, בכלל אמרתי שאני נגד רוב התוספים, ורובם זה סתם ניסיון לסחוט כסף, הזה בצד שומע "תוספים", ישר קופץ "מה אתה צריך את זה", "זה רק למתחרים", "זה פוגע וזה זה וזה ככה וזה למה", קיצר אמרתי לו שתוק כבר אתה בכלל לא יודע על מה מדובר פה, ההוא עזב אותנו בשקט.
נראה לי יום אחד אני אבוא לחדר כושר עם מגה-פון ויצעק "תוספים תוספים" תיהיה שם מלחמת עולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() טמבל אחד:
אחי כמה חזרות אתה עושה את המשקל הזה? הטמבל השני: אני עושה בסטים....... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
עוסק ב:: פיתוח הגוף
חדר כושר: EGO מודיעין
|
![]() חבר שלי אומר את זה הוא חדש בחדר כושר
המאמן-תעשה לרגלים דחיקה ופשיטת רגלים חבר שלי-נו אז מחר אני מתחיל סקוואט?
![]() |
#120 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחח good boy!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |