|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() תודה לכולם על התגובות,
אני כבר הגעתי להחלטה לפני הרבה זמן לגבי מה אני הולך לעשות כשיגיע הצבא.. אני רציתי להוציא ממני את המקסימום בתחום הפיתוח גוף ולהגיע לאחוז שומן נמוך, ללכת לנ"מ בלי בעיות כמו ששיבצו אותי ולראות איך אני יסתדר שם עם הפיתוח גוף. מה שכן אני בחיים שלי לא יוותר על הפיתוח גוף וקבעתי לעצמי מטרה שהיא לעלות על במה ולהציג רמה בלי בושה ואני יעשה הכל כדי להשיג אותה, לא משנה איזה מכשולים יהיו בדרך (כמו צבא וכו')
![]() |
#2 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
אתה עכשיו בן 17 וזה נראה לך דבר הכי חשוב בעולם, אבל תאמין לי שעוד 15 שנה אתה תראה את ההודעה הזו אתה תצחק. בכל מקרה מקווה שתצליח בכל דרך שתבחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
דבר שני, אתה קראת בכלל מה אמרתי? לפני הצבא אני רוצה להגיע לא"ש נמוך עד הגיוס ולהוציא את המקסימום, אמרתי שאני הולך לעשות את השירות שלי בנ"מ כמו כל בן אדם רגיל ואז לראות איך ואם אני יכול לשלב את הפיתוח גוף בעסקה. מה זה קשור לאנשים יותר גדולים ממני ויותר מרשימים ממני בחייאת רבאק?? תבין או תקרא לפחות את מה שאני רושם ואז תגיב תעשה לי טובה..
![]() |
![]() |
#4 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
דבר שני, קראתי מה שרשמת וחלק מהדברים היו שיש לך מטרה לעלות על במה ולא תיתן לצבא להפריע לך לממש מטרה זו וזה די ידוע שהצבא יפריע בזמן זה או אחר, ולכן הגבתי בצורה הזו. אני אישית לא אוהב את הדעה הזו כי כל אחד כאן בפורום אוהב את תחום פיתוח הגוף, אבל גם אוהב את המדינה שלו(כך אני מקווה) ותורם/יתרום 3 שנים מחייו למען המדינה כמו שאחרים עשו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אתה עדיין צעיר מרדן, הנה זה נחמד שרושמים לך ככה? אתה כנראה לא מבין מה הוא רשם, וגם מי אתה שתחליט לו או תשפוט אותו על מה שהוא רוצה לעשות עם 3 שנים מהחיים שלו? זה לא איזה חודש חודשיים זה פאקינג 3 שנים, שבכל הכנות, אם לא הולכים לסיירת אז 99% שלא יעשה שום דבר חוץ ממעצרים וגם זה לכמה חודשים מסכנים (הכוונה לקרביים), אז דיי לדבר שטויות, כי רוב השירות של הקרביים זה שמירות, אימונים, פטרולים, ופה ושם מעצרים, חוץ מביחידות מסויימות, ובנ"מ, ובמיוחד בנ"מ, חוץ מהכמה חודשים שהוא יתפוס קו חי"ר הוא לא יעשה שום דבר חוץ משמירות, שלא דבר על ג'וב ש70-60 % מהג'וב לא באמת צריך לגייס.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה נראה לך שבסיירת עושים יותר? הם ממש שלא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() הם ממש שלא. מזה עושים יותר, בוא נגיד שיש עדיפות לתת פעילות מבצעית מעניינת יותר לסיירת, למה? ככה, כי זה הסיירת או הפלס"ר או גדס"ר או הפלח"ן או מיליון ואחד שמות אחרים, אם זה לא היה המצב, לא היו סיירות, הכל היה גדודים, סיירות זה הסד"כ האיכותי ביותר בפועל (לא בהכרח בנתונים מן הסתם) ויש לזה סיבה כלשהי למה מבדילים אותם מהשאר, אם זה בת"ש, אם זה בפעילות ועם זה בהכשרות ובשם הכללי. בקשר לסטינגר אחד החברים הכי טובים שלי שם, התגייס במרץ 9, ממש ממש לא קוראים אותם, בגלל זה רשמתי את הדברים האלו על נ"מ, הוא שפיץ ויוצא גם למכים ורמזו לו על קצונה ועדיין הוא אומר שזה חרא לא עושים כלום בתכלס בנ"מ אין מה לעשות, גם בפטריוט, בכל החטיבה לא השתמשו משנות ה70, הדבר היחידי שהם עושים זה תופסים קו ח"יר פה ושם וזהו. אין לי מה להתווכח על הנושא כי זה עובדות ואני יודע את זה גם מחברים וגם כתוצאה מהתפקיד שאני עושה בצבא (אין לי כוח לפרט מהו, בואו נגיד שאני יודע טוב מאוד מה כל יחידה עושה ואיפה ואיך, כנ"ל מיוחדות, ומתי ואיך, כולל שקופות) .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
אפשר לחשוב מה הוא אמר... שהוא ינסה לשלב פיתוח גוף אם ילך לא ואם לא אז לא אחרי הצבא הוא ינסה לעשות הכל... אתה מכיר אותו שאתה מזלזל וחושב שהוא יצחק על זה אחרי זה ? תעשה לי טובה. אין קשר לכל מה שאמרת עכשיו....
![]() |