|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז עשיתי בדיקה עם אמא וזה דיי מסובך
![]() חוץ מהתהליך של ההכנה של הבשר לפני האפיה, צריך לשים שיני שום בבשר, להוסיף כל מיני תבלינים ולעשות רוטב עם סלרי וגזר....אז אם לא תמצא משהו פשוט תגיד לי אני יחקור אותה קצת יותר ויביא לך
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() החומרים
שמן זית הרבה שום 250-300 גרם כתף בקר מעושנת חתוכה לרצועות קופסת שעועית ירוקה מסוננת או כול דבר שאוהבים ומתאים פסטה פנה אוראגנו מלח אופן ההכנה מטגנים בסיר שמן זית + שום + כתף בקר עד שהאחרון הופך שזוף, מוסיפים קופסת שעועית ירוקה מסוננת ומטגנים עוד קצת. מכינים בצד פסטה אל דנטה. זורקים את הפסטה המסוננת לסיר עם שאר הרכיבים, מטגנים אותה ומוסיפים אוראגנו ומלח
__________________
mmm |
![]() |
![]() |