|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ברור
האימון של זה גב יד קדמית ככה שיוצא לי 35 דקות בערך יד קדמית 35 דקות גב בימי שני אני עושה את האימון הזה בחמישי ולפעמים בשבת אני מבצע שוב , תלוי מאד באיזה אימונים עשיתי באותו השבוע בראשון ורביעי אני עושה חזה כתפיים יד אחורית ובשלישי - שבת רגליים ואירובי ושישי שחיה בכללי מאד כתבתי
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ד"א
אם תקרא על האימון של ארנולד הוא היה מבצע 20 סטים ליד קדמית וואלה אני גם אחרי ה20 סטים האלה אחרי כמה דקות מנוחה אני לא מרגיש שעבדתי השריר מתאושש לגמרי הוא כבר התרגל
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
קודם כל 20 סטים לשריר קטן זה מטומטם לחלוטין. עם אתה עושה ככה, אתה בטוח לא עובד בעצימות טובה וסתם בזבז זמן. וחוץ מזה ארנולד שוורצנגר לקח אנדרול, אתה לוקח? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט השריר כבר רגיל אני מסיים תאימון וכמה דקות אחרי אני כבר לא מרגיש כאילו עבדתי מרגיש רגיל אני מגיע למצב של דמעות בכל סט
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז מן הסתם המשקל בתרגיל החמישי שאתה עושה, לא יהיה כמו שאתה עושה אותו בתור תרגיל ראשון. בקיצור, סתם בזבוז כוח התאוששות וזמן. אתה תגדל גם עם תסכם את האימון הזה ב2 תרגילים (בהתחשב בכך שאתה עושה את האימון הזה 3 פעמים בשבוע, אפילו פעמיים יספיקו לך) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא יודע מזה עצימות וגם אם כן אתה לא מבין את ההיגיון שבמשחק של עצימות/נפח ואם לוקח לך 20 סטים 35 דקות אין שום סיכוי שבעולם שאתה עובד בעצימות גבוהה אני למשל עושה 5 סטים 2 בעצימות ממש גבוהה + חימום קל (3 סטים) וזה לוקח לי שעה בסקווט בבנץ' זה לוקח חצי שעה לפחות (ואני מדבר על 2 סטים עצימים + 3-5 מדורג) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה זמן לוקח לך אימון?.. |
|