|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי חזרתי מקופת חולים.
קבעתי למחר תור לאורטופד שלי, קיבלתי הפניה לct, עשיתי כמה בדיקות למניהם הכוללים כמה בדיקות דם(כנראה תוצאות מחר). תגידו, עדין לא הבנתי איך הליכה תורמת לכל העניין הזה...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() נאור לשאלתך:אני לא מתאמן היום ואני מתגעגע ברמות ..
ארקדי בתכלס הירידה בכאב ממש מורגשת יום אחרי הניתוח (ואתה גם משתחחר הביתה יום אחרי הניתוח) רק שאחר כך לוקח קצת זמן להמשיך להחלים וצריך ליות מאוד עדין עם הגב.. הליכות עוזרות כי הן מורידות קצת מהלחץ של הגב..ביום יום אנחנו מעמיסים המון על הגב אפילו בלי שאנחנו יודעים,גם חודשיים אחרי הניתוח ממליצים לעשות הליכות בצורה עדינה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ברגע זה אני רואה שחור בעיניים...
עוד חודשיים אני מתגייס... פשוט לא יאומן. מאוד מקווה שאתה טועה. מאוד. בכל מקרה, ב5וחצי היום יש לי ct ומחר אורטופד. דרך אגב, לא ציינתי פה שעשיתי רנגטן ותוצאות טובות, אין כלום. מבחינת הרנגטן אין שום בעיה. האם זה אומר שהבעיה לא קשורה לדיסק? אני יעדכן בהמשך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() רנטגן זה סתם חרא.
איך כבר קיבלת הפנייה לct ולא מאורטופד? אני עוד כמה ימים הולך לאורטופד ומקווה שיביא לי הפנייה לct |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() כמו שסמי אמר..רנטגן שווה לתחת.
תעשה את הct ותעדכן בתוצאות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התקשרתי לקבוע תור ct ואמרו אין מקום עד שבוע הבא, שוב הסברתי את הסיפור האישי שלי ולאחר כמה דקות הצליחו לפנות לי תור. (דרך אגב מחר יגיעו גם תוצאות של כל הבדיקות שעשיתי היום, אז מחר אני יוכל לדעת בוודעות מה הבעיה ומה עושים). עוד שעה יוצא מהבית לבדיקה. בעזרת ה' מקווה לטוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() רק אחרי פענוח תדע בדיוק מה קורה איתך
|
![]() |
![]() |