|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() מה עם המתח ...אתה עושה את השיטה שאמרתי לך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אני לא רוצה סיבה שאחת מהשיטות תפגע בגב בתנאי שהבטן והישבן מכווצים. [הם ישמרו על מנח ניטרלי פחות או יותר] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי,עשיתי שבועיים בערך והיא ממש לא עבדה עלי..דווקא ירדתי ביכולות שלי ממנה.
חזרתי לשיטה הקודמת שלי והתקדמתי...ממש לא עבד עלי. תודה בכ"מ סבבה תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() תמיד טוב לדעת גם אחרי 3-4 שנים בחדר כושר שתמיד אפשר ללמוד ולדעת שעשית תרגיל במשך המון זמן בטכניקה לא טובה.
בכל אופן לגבי הפרס הפנמתי וסה"כ לא רואה כאן הרבה מקום לטעויות תרגלתי פעם אחרונה במכון עם מוט ריק נראה באימון כתפיים הבא. לגבי בנץ' פרס - דייב טייט והבחור השני הדריכו לדחוק שהתחת באוויר? לעומת זאת הסופרמן הזה עושה עם תחת על הספסל ורגליים לא מקופלות אחורה אלא "רגילות". אותו דבר המרפקים נראה שהם הולכים החוצה ולא פנימה... אשמח לשמוע דעתכם ואיך כל אחד עושה ומה נכון וכו' וכו' וכו'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי הרגליים ניתן להניח ישר אבל עדיף בקיפול לאחור - יותר כיווץ מרפקים פנימה יותר כיוון ויותר שרירים מעורבים (גב נכנס להרמה) גב מוקשת שכמות משוכות לאחור (לתוך הספסל כך שעמוד השידרה באוויר) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() תראה את הסרטון הראשון לגמרי, הבחור אמר שצריך להגיע למצב שאפשר להעביר יד מתחת לתחת. וגם זה ממש נראה כאילו תחת באוויר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() אוקיי ראיתי שוב ואתה צודק. טעות שלי.
מה לעשות פאוורליפטרים שמנים עם כרס ותחת גדול יוצר אשליה של תחת למעלה ![]() הכל בהומור אבל זה נכון... לגבי הפוזיציה עם הרגליים והקשת בגב, אם הבנתי נכון הסט אפ ההתחלתי - 1. לשכב שהכתפיים מול המוט שהוא על המתקן. 2. לנטוע את הכפות רגליים אחורה. 3. להתקדם קדימה כמה שיותר עם כל הגוף מבלי להזיז את הכפות רגליים. בעקרון אפשר להגיע לזוית מוגזמת של הגב ללחץ מוגזם וכו'? או שלהכין את עצמי להתעלם מראש מעצות של מדריכים / מתאמנים? חבל שאני מגלה את נפלאות הטכניקה לבנץ' יום אחרי אימון חזה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() תכווץ ותקשית את הגב כמה שיותר כל עוד הגב העליון והתחת שלך נשארים על הספסל.
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() בלחיצה אולימפית כן.
אם קשה לך מדי תלא חייב להגזים אבל זה כן יעזור לך להיות יציב ועם הקשתה קלה בגב ועם הטרפזים תקועים בספסל וכמובן להרים בצורה נכונה. לדעתי הכי חשוב פשוט לדעת להכניס מרפקים פנימה זה נורא עוזר, זה גם פחות פוגע בכתף, לפחות לי כי אני לא יכול ללחוץ בצורה הרגילה אני מגיע למנח שבו יש לי קנאק מהכתף ועם משקל אני לא מאחל תהרגשה הזאת לאף אחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() זה נותן לך עוד כמה ק"ג הגונים על המוט
מתרגלים לתנוחה לגבי הרגליים לא חייבים שהם יהיו אחורה באופן מוגזם, אפשר רק זוית קטנה אחורה העיקר שכל הגוף יהיה מכווץ יותר חשוב שהרגל תהיה יציבה (אפילו רק עם האצבעות) גב מכווץ ומוקשת, שכמות משוכות לאחור ולשבור מרפקים |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אני מכוץ את כל הגוף? כאילו להפעיל את שריר הבטן\גב,רגלים בזמן הביצוע? ואיך שוברים מרפקים? ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שב תראה אותו עם דובר אנגלית אתה אמור להיות מכווץ בכל הגוף, למלא את הבטן אוויר ולהחזיק בלחיצה (החר כך לנשום ושוב) "רק מוסיף עוד משקל למוט" - זה הדבר הכי חשוב, משקל למוט עוד כוח/מאסה וזה נותן לך יציבות, ולחיצה נכונה שאתה מערב מקסימום שרירים בתנועה - יותר שרירים מתחזקים- אתה גדל יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מעבר לזה שתוסיף משקל על המוט, זה גם יותר בריא לכתפיים.
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה חברה..אני יעבור פה על הסרטונים שוב לראות את זה.. תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Dh3t6T-nqP0
מה שהוא עושה פה בדקה 6:17 בערך זה נקרא ההקשתה? ולמה לפני זה הוא נתלה כזה על המוט כמה פעמיים? מה זה? סליחה על הבורות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() הוא מקשית כמה פעמים כדי להגיע למקסימום הקשתה
כשהוא מרגיש שהגב שלו במצב הוא נכנס |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() חשוב גם לאכול הרבה ויטמינים
http://www.youtube.com/watch?v=7YmQy...om=PL&index=10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה רבה על העזרה!
בדיוק כרגע ראיתי את הסרטון הנוסף שהבאת. נראה אותו עכשיו. ראיתי אבל מה זה? הוא רק מסביר שם מה יש לו בצלחות . |
![]() |
![]() |