|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() ציטוט:
אני מתרשם שאין לך תפריט קבוע ומתאים, אם אתה רוצה תוצאות אז יש צורך שתבנה אחד. תוכל למצוא עוד מידע באשכול הנעוץ "איך להתחיל עליה במאסה" (בהנחה שזה מה שאתה רוצה). ספציפית לשאלות שלך: 1. מומלץ לצרוך את שני המוצרים בנפרד - קריאטין טהור ואבקחת חלבון בנפרד מתוצרת מוכרת (מומלץ: אופטמימום קרם עוגיות). 2. זה מוצרים לפני אימון (לרוב Nitric Oxide - ON( יש מוצרים רבים כאלה אבל מתחילים לא זקוקים להם בדרך כלל 3. לא משתמש במוצרים האלה ועולה 2 וחצי קילו בחודש. מתחילים לא צריכים את זה. ברגע שזה אבקת חלבון נורמלית אז זה לא משנה אם יש עוד חצי גרם שומן. לגבי ההצהרה שלך על חשיבות הווי והקריאטין להתאוששות: 1. חלבון ווי זה חלבון. חלבון חשוב לפעילות הגוף ופיתוח רקמת השריר. אין חובה לצרוך חלבון ווי לצורך זה. מה שחשוב זה שיהיה מספיק חלבון בתפריט (ויש שאומרים שהוא צריך גם להיות מתוזמן כראוי במהלך היום). 2. קריאטין מאפשר לך להרים משקלים כבדים יותר\יותר חזרות על ידי שיפור האנרגטיות בשריר (ממחזר ATP, לא אכנס לזה). התוצאה היא אימון חזק יותר --> נזק גדול יותר לשריר--> התפחתחות מהירה יותר. כלומר זה לא מוצר התאוששות, אבל יכול לעזור לעלות במאסה יותר מהר. מתחילים כן יכולים להשתמש בקריאטין. מוצרי ה NO זה בעיקר לחברה שכבר מתקדמים ונתקעו. כמובן שכל אחד יכול לקחת אותם ולקבל תוצאות, אבל אפשר להגיע לתוצאות דומות גם בלעדיהם כשאתה מתחיל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אגב המגיב הראשון שאמר שאני זורק כסף אז:
למרות שאתה אולי צודק אני אינני זורק את הכסף בארץ כי אם קונה בקביעות את המוצרים מהרה"ב כך לדוגמה iso 93 מגיע בארץ גם ל500 ש"ח בעוד אני קונה אותו ב69 דולר ל2.5 קילו.עדיין כסף זה דולרים או שקלים אך מעולם לא הסכמתי לזרוק אלפי שקלים על מוצרים המיובאים לארץ ונמכרים במחירים לא הגיוניים בעליל. הסיבה היחידה שלי לצריכת חלבונים מאבקות היא פשוטה וברורה אכן אין לי תפריט קבוע ו...כן אני לא צורך חלבונים ברמה גבוהה בתפריט יומי. אז נכון שאני חייב למצוא לבעייה פתרון אבל בנתיים החלבונים הללו מהאבקות אכן משלימים לי את מנת החלבונים היומית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |