|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() Hell yeah !!!!!
החיים יפים ,הציפורים מצייצות,השמיים כחולים ואני רוצה לראות סרטונים של הכרזות הדירוג ! ![]()
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() LOL PLS הייתי אומר
![]() ![]() כמו שחזיתי קטלר לקח את האולימפיה ולא קאי ![]() דניס וולף ניראה לי הולך עכשיו לקחת שוטגן ולירות בצ'אד ניקולס ואז בעצמו אפילו לא נכנס לעשיריה... המון ריספקט למתחרה היפני מקום 9 איזה כבוד!! וכמובן גם רוני רוקל הפתיע! אפשר לקבל בבקשה את הדירוג המלא של התחרות מעבר לטופ 10?מענין אותי לראות איפה דניס וולף ומרקוס רול דורגו. כל הכבוד לבראנצ' הפתיע ממש! מה שכן אני שמח שקטלר לקח והחזיר את כבודו האבוד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
12.Silvio.. 13.Badell.. 14.Dennis James.. 15.Markus 16+ לא דורגו , ALVES וWOLF בניהם .
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
צדקתי! וארבלצ'יק צדקת גם אתה ... ג'אי קאטלר ניצח כמו שאמרתי ובראנץ' וורן הפציץ אחו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() כבוד כבוד כבוד! אין מאושר ממני בעולם ג'אי ניצח!
![]() |