|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה הולך באשכול הזה ריבונו של עולם. :cry_1:
משה, אם אתה רוצה להקטין את מסת השריר ברגליים שלך, פשוט תפסיק לעבוד עליהם (אני לא מאמין שאני אומר את זה). ברגע שאתה מפסיק לתת לשרירים גירוי וביחוד כאשר אתה נמצא במאזן קלורי שלילי, לגוף לא תהיה סיבה לשמור על המסה הזאת, מבחינתו היא נטל ולכן הוא יפרק את השריר. פעילות אירובית לא יכולה לחטב אזורים ספציפיים בגוף. מאזן קלורי שלילי הוא זה שיגרום בסופו של דבר לשריפת שומן, בין אם זה עם אירובי או בלי אירובי, אירובי רק מסייע לשרוף יותר קלוריות בזמן שההכנסה הקלורית נשארת אותו דבר. קראתי גם מס' פעמים על כך שאירובי מסייע בניוד שומנים עקשנים (בדרך כלל בבטן) אבל על זה אני לא סגור.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמו גם דיאטות דלות פחממות נ.ב, עידן בא לך להתחבר לMSN?
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מאיפה שהגוף ירצה הוא יאבד , גם אם לא תספק גירוי לאותו שריר בגוף.... לכן זאת בעיה ואי אפשר לעקוב אחרי זה בקיצור אני עוד מעט הולך לגיל נראה את דברו לעניין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לא גבר, אתה טועה. הרגליים שלך לא יגדלו מלחיצות חזה והגב שלך לא יגדל מהרמת תיאומים. אותו דבר בכיוון ההפוך.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא הבנת את מה שאני אומר... אמרתי שאין כזה דבר לאבד מסת שריר ר-ק ברגליים כתוצאה מאי גירוי של אותו איבר(במקרה שלנו רגליים). לכן זה עובד ככה כמו איבוד שומן אי אפשר להחליט מאיפה תאבד שומן בגלל זה אני אומר שמה שאמרת לא הגיוני אם אני לא אביא גירוי לרגליים אבל יעבוד על כל הגוף , הרגליים יאבדו מסה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() שריר מאבד מסה כשלא עובדים עליו
![]() |
![]() |
#7 | |