|
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() תעשה חזה עם קדמית וגב עם אחורית. אחרת זה מתנגש בעבוע והידיים יגיעו עייפות לאימון.
לגבי טרפזים אני אישית לא מבודד אבל אצלי הם יחסית גדולים ולכן אני לא רואה צורך לבודד, אם אתה מוצא לנכון לשים דגש לטרפזים תתן איזה 2-3 סטים של שרגס בשבוע אבל בגדול זה שריר שאמור לגדול עם הזמן ועם הדדליפטים והחתירות. לגבי לוותר על חתירות - אוהו לא. בנט אובר, טי באר, מסור... לדעתי חובה לפחות אחד מהם. נערך לאחרונה על ידי Scylla, 22-09-09 בשעה 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
לכן אני מעדיף וממליץ לעבוד גב קדמית וחזה אחורית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() נורא תלוי באיזו תוכנית אתה...
אבל אני אישית הייתי מכניס תרגיל ראשון לא משנה מה בנט אובר / טי באר. אני נהנה לשלב גם פולי עליון / פולאובר, כי הם שונים משמעותית מבחינת התנועה, אבל זה תלוי כמה נפח יש לך להכניס וכו', לאו דווקא שהם התרגילים הנכונים. אם אתה לא חזק במתח (10 ומטה) הייתי עובד עליו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אפשרל סדר את זה כמו שצריך ? אני מנסה ולא מצליח.. כי אני רוצה פעמיים בטן בשבוע ופעמיים תאומים וזה פשוט לא מסתדר אימון בלי לעבור את השעה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה לא רוצה ss אז תעשה כמה שפחות תרגילים ל 5 חזרות 3-5 סטים תדאג לעשות סקווט 3 בשבוע בנצ' 2 פרס 1 דדליפט 1 מתח/בנט אובר 2 אתה גם יכול לקחת את ss ולהוסיף לה תרגילים, אתה תראה שאחרי כמה אימונים שהמשקל יעלה כבר לא יהיה לך כח לתרגילי עזר, ותבין שהם מיותרים |
|
![]() |
![]() |