|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שאני היחיד שחושב שפיל הית' הוא העילוי הבא בתחום והוא פשוט נראה מושלם כבר היום, אולי ממש טיפ טיפה מחוץ לפרופורציות מלאות בגלל הידיים והכתפיים העצומות שלו.
אבל הוא פשוט מדהים, אז לחשוב שהוא רק בתחילת דרכו... הפייבוריט שלי מאז ומתמיד |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() אתה ממש לא היחידי אחי... הבחור הזה הולך לככב באולימפיה בשנים הבאות וגם באולימפיה השנה....
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: פיתוח הגוף
חדר כושר: EGO מודיעין
|
![]() רוני ממש לא ניראה טוב
![]() |
#4 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() מה נדפקתם ?
מה כל ההתבכיינות רוני לא נראה טוב , הבנאדם פרש... אחרי שסיים כבאדי בילדר הכי גדול בהסטוריה בערך .. הוא מלך כמו שוורצנגר . אם לא יותר . מה איכזב.. איזה איכזב
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 15-09-09 בשעה 14:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() כי הוא יוצא בהצהרות שהוא הולך להתחרות ... הוא עדיין מלך אין לזה שום קשר
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() ג'אי הפתיע אותי דווקא לרעה הוא נראה קטן יותר מבאימונים בעיקר ביידים....
פיל לא יקח כי אין לו פרופורציה חזה-כתף-יד . (חזה קטן מידי) קרב צמוד בין דקסטר לג'אי . חבל שלא ראינו את גרין ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() יש לי הרגשה שקאי מכין הפתעה שעלולה לשנות סדרי עולם/ימפיה (או לפחות מקווה).
אני אישית אוהב את השמירה על הנשק הכבד ליום הדין ללא פירסום מקדים כמו שהחבר'ה האלו עושים. כל ההערות של לא אסטטי/ נראה כבד/ לא טוב מדברות על סרטונים שהוא לפני חיטוב וייבוש של תחרות, לפי דעתי ההבדל יהיה שמיים וארץ. יהיה מעניין. |
![]() |
![]() |