ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-02-07, 12:15   #1
Eli
חבר פעיל

לא, שותה חלב רגיל, ודי הרבה ממנו, לפי המלצה של פירי ריידר. הבאתי את הציטוט כדי להראות שויכוח על מה "טבעי" הוא לא כ"כ רלוונטי לבני אדם. כמו שאמרתי פעמיים, אין לי בעיה עם החלב, אבל קיבעון מחשבתי זה לא דבר טוב, במיוחד כשעושים כסף על הגב שלך.
דרך אגב, אולי יש צמחונים בפורום, לא חבל להעליב אותם?
בשבילך הם אוכלי סויה, בשביל מישהו אחר אתה מסניף אבקות, שחלקן מחלבון סויה דרך אגב.
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-02-07, 13:09   #2
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eli
לא, שותה חלב רגיל, ודי הרבה ממנו, לפי המלצה של פירי ריידר. הבאתי את הציטוט כדי להראות שויכוח על מה "טבעי" הוא לא כ"כ רלוונטי לבני אדם. כמו שאמרתי פעמיים, אין לי בעיה עם החלב, אבל קיבעון מחשבתי זה לא דבר טוב, במיוחד כשעושים כסף על הגב שלך.
דרך אגב, אולי יש צמחונים בפורום, לא חבל להעליב אותם?
בשבילך הם אוכלי סויה, בשביל מישהו אחר אתה מסניף אבקות, שחלקן מחלבון סויה דרך אגב.
אני לא עוסק ב"פוליטקלי קורקט" אני אומר דברים כמו שהם, לפי דעתי מי שצמחוני/טבעוני הוא.... בוא נגיד שמשהו השתבש בטבע שלו.
הסכנות בסויה גדולות יותר מחלב, חלב לא מסוכן ומספיק לבלבל את המוח, אם הגוף שלך תקין לא יהיו לך בעיות בבטן גם אם תשתה 2 ליטר חלב ביום.
אני שותה מעל לליטר חלב ביום ואף פעם אין לו שום בעיות בבטן, מי שחלב עושה אצלו בעיות, אז הבעיות הן אצלו בגוף לא בחלב עצמו.
ישן 08-02-07, 15:41   #3
Eli
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אני לא עוסק ב"פוליטקלי קורקט" אני אומר דברים כמו שהם, לפי דעתי מי שצמחוני/טבעוני הוא.... בוא נגיד שמשהו השתבש בטבע שלו.
הסכנות בסויה גדולות יותר מחלב, חלב לא מסוכן ומספיק לבלבל את המוח, אם הגוף שלך תקין לא יהיו לך בעיות בבטן גם אם תשתה 2 ליטר חלב ביום.
אני שותה מעל לליטר חלב ביום ואף פעם אין לו שום בעיות בבטן, מי שחלב עושה אצלו בעיות, אז הבעיות הן אצלו בגוף לא בחלב עצמו.
האמת שלא ידעתי על הסכנות בסויה לפני שראיתי בפורום. אני על תקציב מוגבל, וסויה יותר זולה מבשר, אז הייתי מנשנש אותה בין הארוחות בשביל החלבון. אחרי שקראתי על החומרים דמויי האסטרוגנים וכל זה הפסקתי. תראה, נזקים יכולים להצטבר, גם אני משתדל לגמור שקית לפחות ביום, זה שהכל בסדר עכשיו זה לא מדד.

אני אגיד לך למה הגבתי בפוסט הזה. אנשים אמרו על המאמר "איזה בולשיט", "מי פרסם את זה", הכל שטויות וכו'. לא רציתי שמשה ב. יתבאס, לדעתי טוב שהוא פרסם את המאמר וטוב שאנחנו מתווכחים על זה. גם אם יש במאמר טיפת אמת, טוב לקבל עוד חוות דעת, עוד זווית ראיה, ולא רק את התעמולה של תנובה כל היום "תקנו ותאכלו את הגבינה החדשה עם 200 מ"ג סידן וחיידקי מעיים למען עתיד ילדיכם..." להורים נהיה לא נעים, מה, זה כזה חשוב ולא נקנה לילדים קופסא כל יום?
לדעתי טוב לנער לפעמים את מה שאנחנו "יודעים", כמו ש"ידעו" שצריך לעבוד isolated עד שבא מקרוברט והסביר על מה מדובר.

ציטוט:
אני חושב שכן, למה?
רציתי לקנות איזה ספר של האוני' הפתוחה, וחשבתי שאולי סטודנטים מקבלים הנחה ואתה יודע על זה משהו.

משה, הדוגמה על הירגזי מעניינת, איפה שמעת על זה?
אני רואה שאתה לא מחובר, אם אתה רוצה נמשיך להתווכח בערב...

אה, עומרי, המצאתי בשבילך משפט אם איזה טבעוני מעצבן אותך - "לך תתחבר לעץ סויה"
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה