![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() צריך הדרכה קטנה לאיך ליבנות תוכנית אימונים(מסה)
מטרות:עלייה במסת שריר וכוח,עכשיו אני רואה שיש כאלה שעושים 4חזרות 6 8 2 "זה לא למשקל זה לכוח וכ'ו כ'ו"אז אשמח לדעת כמה חזרות סטים תרגילים וכ'ו ואיזה לעשות במסה(פיתוח מסת שריר וכוח).אם אפשר כמה שיותר מהר זה די דחוף בוא נגיד.. תודה לעוזרים.
![]() |
#2 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ממליץ לך בחום להתקשר לישראלבודי
![]() אני אצלם בפגישות , ואני מרוצה עד הגג.. התוצאות מעולות פשוט.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איזה הומו מקדם מכירות אתה :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה הומו דבר יפה הוא לא חבר שלך
temp מה נשמע איש לונג טים נו סי ![]() תודה על ההצעה אבל בכל זאת אני מעדיף ליבנות בעצמי ואשמח לעזרה (כמו שביקשתי בראש הפוסט) תודה,
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אני לא מקדם מכירות לבחור למעלה "אודיגו" . אין לי פה שום רווח אני כולה מנהל . ציטוט:
אני משתף מתוצאות שאני ראיתי מפגישות אצלם וזה חסך לי מלא כאב ראש כי פה בפורום כל אחד אומר אחרת וכולם מתווכחים עם כולם ובסוף היום אתה לא כל כך בטוח מה נכון ומה לא ... אצלם הכינו לי הכל אישית מותאם , למטרות ולנתונים ולמצב הכלכלי . ![]() הלכתי על נוחות ותוצאות . בגדול , תריץ חיפוש פה בפורום יש ים ים ים ים ים תפריטים שהתסובבו פה שלא לדבר על האתר.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה משהו מוכן,יכול להיות שזה לא יתאים לי..(לא ככה? או שבאימונים הכל מתאים לכולם אין פה התאמה אישית?חוץ מלמתחילים וזה..)
בקשר לייעוץ כמה עלה לך?(במסכם אחרי כל הפגישות וכ'ו וכ'ו)וזה כולל תזונה?
![]() |
#7 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
כנ"ל תוכנית אימונים . כמובן שאתה מגיע לפגישות מעקב , עוקבים אחר ההתקדמות ומבצעים שינויים בהתאם ואני מציע לך פשוט להתקשר ולשאול את המחירים ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() איך זה בתור הדרכה להכנה?
מתאמנים מנוסים - בחר תוכנית אימונים מפוצלת של 4-6 אימונים בשבוע (לעצלנים מותר גם 3 אימונים). פצלו את התוכנית ל 1-3 קבוצות שרירים בכל אימון על מנת שתוכלו לתת דגש רב יותר לכל קבוצה. בצעו 2-4 תרגילים לכל קבוצת שרירים. בצעו לכל תרגיל 3-5 סטים. בכל סט עבדו בטווח חזרות של 6-15 חזרות. שלב גם מעט פרמטרים של כוח וסיבולת בתוכנית (ההתייחסות רק למתאמנים ותיקים), לכוח טווח חזרות של 6 יהיה מעולה. בנוסף, אל תזניחו את טווח החזרות הגבוה יותר –הכוונה באזור ה- 15, הרי גם הוא עוזר לפתח את מרכיבי התא החיוניים להיפרטרופית (גדילה) השרירים. חשוב מאוד לזכור: לא הכמות היא החשובה אלא העצימות! אמיתי /הגיוני?בבקשה רק מי שיודע ואפילו אם יש מה להוסיף!צריך להכין את התוכנית עוד היום אז בבקשה.. 1 כמות=מספר חזרות,סטים,תרגילים? 2 עצימות=משקל?זה הכוונה? אולי יש למישהו משהו מוכן?שיתאים לי? 182 80 גיל 17 מתאמן 8חודשים fatboy! מחכה לתגובות שלך :d
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() התגובה הקלאסית של פטבוי:"תעשה את זה http://www.ironaddicts.com/forums/showthread.php?t=8050
מתאימה לרוב האוכלוסיה מבחינת עצימות והתאוששות." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חח :x :x
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הכוונה כמובן לא הייתה לרדת על פטבוי.
אלא לצודד בתוכנית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אוףףףף נו מה עכשיו :\
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה יותר מתאים למתאמן 8חודשים?abcde או abcd או abc x2?
![]() נערך לאחרונה על ידי DanielP, 11-09-09 בשעה 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |