|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
ואז תוציא מוט אולימפי ותעשה דדליפט ותצעק "כןןן חברר משקל קל משקל תינוקות" קיצר,מה זה קשור? מה הבעיה להביא 2-3 סנדויצים טובים(שאפשר לסגור איתם ערכים מעולים אגב). בשביל מה לעשות פוזות עם שייקר ו5 קופסאות מולטי ויטמין? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ציטוט:
![]() חח דניאל סנוויץ' ממלא אותך? ? ? אם הייתי לוקח סנדוויץ' כל 15 דקות הייתי מוציא למורה אחד :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך אולי כן כי אתה קול .. אבל בגלל זה אתה גם קטן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא נראה מעולה + לילד בן 15
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
ואני לוקח 2-3 סנדויצ'ים ענקיים וכמה פירות וזה חונק אותי (דוגמה,2 לחמניות ארוכות עם חביתה,גבינה לבנה,עגבנייה,מלפפון,גבמה ושמן זית+עוד לחמנייה עם חמאת בוטנים+2 תפוחים+לפעמים איזה גזר ככה) חוזר הביתה,אוכל צהריים נח קצת ועף למכןו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח אני היחידי שרעב כל הזמן ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: מפתח גוף שאוהב את התחום
עוסק ב:: לאכול נחשב?
חדר כושר: B-You
|
![]() חחח לא רק אתה אחי..
בבצפר זה שחיטה כל הפסקה אני הולך לקפיטריה מביא אוכל!