ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-02-07, 16:17   #1
igorek
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Apr 2006
הודעות: 2,878
ברירת מחדל

ציטוט:
Most of milk's much-vaunted protein is contained in casein--
which is also a raw material for commercial glue.
Undigested, it simply sticks to the intestinal walls and
blocks nutrient absorption.
מה זה החירטוט הזה? איפה הרפרנסים שלו?
igorek מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-07, 18:31   #2
Leo
חבר ותיק
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 6,223
כללי:: אני אואב תרד
גיל:: לעשות ביד במשך 5 שעות.
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי igorek
מה זה החירטוט הזה? איפה הרפרנסים שלו?
ואללה עכיוש כשקראתי את זה הבנתי שצדקתי לגמריי לגבי כל הח*אא הזה

כוסעמק בטח חברות ממנות מחקרים כאלה ורווחים שלהם עכשיו זה חברה של מייצרי סוייה \ חבורה של צמחוניים



כמו ה""מחקר"" המפגר הזה שפירסמו בכל העיתונים שצמחוניים יותר חכמים

ע"י הפסיכים האלה PETA
__________________

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-02-07, 18:50   #3
THE_JUGGERNAUT
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,062
ברירת מחדל

כשראיתי את הכותרת כבר חשבתי שלכל אנשי האנטי חלב האלה יש איזו שהיא הוכחה....יופי משה
__________________


THE_JUGGERNAUT מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-02-07, 01:07   #4
Eli
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 439
ברירת מחדל

מויקיפדיה: קזאין, בנוסף לצריכתו בחלב, משמש גם בתהליך הייצור של דבקים, חומרי קישור, ציפויי מגן, סוגי פלסטיק שונים (כמו בידיות סכין), בדים, תוספי מזון וחומרים רבים אחרים.

הנה מתכון לדבק קזאין:

Materials

1. Skim milk, 125 ml (4 oz., 1/4 cup)
2. Beaker, 250 ml (small heat resistant Pryex measuring cup)
3. Vinegar (acetic acid - CH3COOH), 25 ml (1 oz.)
4. Heat source
5. Sodium bicarbonate (backing soda - NaHCO3), 1 gr (about 1/2 tsp)
6. Funnel and filter paper (paper towel)
7. Stirring rod
8. Water, 30 ml (1 oz.)
9. Graduated cylinder, 100 ml (measuring cups)

Procedure

1. Place about 125 ml of skim milk in a 250 ml beaker.
2. Add about 25 ml (approximately 1 ounce) of vinegar, which is an acidic solution. The vinegar will coagulate the milk protein casein.
.
.
.
.
.
.
.

הוא לא הביא רפרנסים כי כנראה זה מאמר לעיתון. כמו שלא רואים בידיעות אחרונות:
מחקר חדש מוכיח[1] כי... לדברי דר' אממו[2] וכו', עם ביבליוגרפיה בסוף.
לגבי שאם זה לא היה טבעי בע"ח לא היו מפיקים את זה - אם רוצים להשוות עם חיות, כל החיות מפסיקות עם החלב כשהן מתבגרות.
אני לא אומר שחלב זה טוב או רע, אבל קטלתם את המאמר רק כי אין רפרנסים, רפרנסים יש רק במאמרים שהולכים לעיתונים מדעיים. הרי כל אחד יכול לבדוק כל אזכור שהוא עושה, כמו שעשיתי עם הקזאין. אם הוא שיקר ה-FDA בטח היו תובעים אותו מזמן.
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:14.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים