|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע, הקטע שהשרירים יוצאים החוצה אחרי אימון זה ברור הרי השריר מתאמץ והוא "מתנפח", ובעצם כשכואב לך השריר אחרי אימון זה אומר שנהרסו תאי שריר וזה דבר טוב, ולמה? כי בלילה כשאתה יושן, השריר בונה את עצמו טוב יותר מהמזון שאתה אוכל (בגלל זה חשוב לשמור על תזונה נכונה), וכך גדלה בעצם מסת השריר בהכי פשטות שאפשר. אז בשביל לעלות משקל או יותר נכון מסת שריר עליך לתת כל אימון 100% ומעלה עד שאתה מרגיש שהשרירים שלך מתפוצצים, ולאכול נכון על מנת שהשריר יקבל את החלבונים והפחמימות וכל הויטמינים שהוא צריך על מנת "לרפא" את עצמו בצורה טובה יותר. מקווה שעזרתי לך במשהו והייתי מציע לך ללכת לפגישת יעוץ עם גיל גרנות - הוא בונה לך תכנית אימונים ו"משטר זלילה" וכל שאלה שתרצה תוכל לשאול אותו, ואם תתמיד - תראה תוצאות מהר מאוד!
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
ציטוט:
עזרת לי מאוד, אני אראה מה קורה עם עצמי בזמן הקרוב... מקווה שיהיה שינוי כלשהו... אני מאלו שרואים שעלו קילו אחד... אני מתלהב שבוע שלם כאילו זכיתי בכסף... מה שמוזר זה שמאז שעליתי, אני לא יורד חזרה אז אני מניח שעליתי בשריר (השאלה איפה השרירים האלו מסתתרים כי לא ממש רואים אצלי). שוב תודה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הודעה ממני שחיף מת לשעבר ואני הייתי במצב יותר גרוע ממך
שהתחלתי להיתאמן הייתי מטר 75 על 52 קילו לאחר 4 חודשים של אימון שראיתי שאני לא מיתקדם החלטתי לקחת תצעד הנוסף ללכת לגיל גרנות שקראתי פה באתר תותח ! ללכת אליו היה קשה כי א המרחק עצום3 שעות נסיעה ורכבת וניסעות וכל החרטא הזה ב ההורים לא ממש תמכו המשפחה לא ממש קיבלה כיאלו מה אתה נוסע עד לתל איבב בשביל תזנואי ועוד לשלם לו?!!? כיאלו מה נפלתה על הראש אבל אני החלטתי והתמיד שהגעתי לגיל הייתי 57 58 לאחר 4 חודשים שהיתאמנתי לבד ולא ממש היתקדמתי ! כרגע לאחר בדיוק 4 חודשים אני כימאט 70 עליתי בהרבה מסת שריר אני ביכלל לא שחיף כבר לא סוס אבל בהחלט לא שחיף ובעיתיד אם עבודה מקווה להיות סוס ואחי נישבע לך ההחלטה הכי טובה של החיים שלי הייתה לקחץ תמאמץ ולהוכיח לכולם שאני מסוגל היתמדתי באימונים אכלתי איך שגיל אמר לי והכל וואלה הצלחתי אני עדיין רחוק מהמטרה שלי אבל מי אמר שזה יהיה קל? אח שלי אל תפחד להשקיע! אם אתה לא הולך לגיל תיתיעץ פה בנוגע למה לאכול ומה המטרות שלך בנוגע לאיך להיתאמן יש פה תותחים כמו עידן מנהל הפורום שיכול לעזור לך בבניה של תפריט ומערכת אימונים סך הכל אחי בהצלחה ויאללה לעבודה!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
ציטוט:
כשאני רואה אצלי התקדמות קטנה אז זה מדרבן אותי. כי אני הייתי (עד לפני ארבעה חודשים) בנאדם שמסוגל לא לאכול כלום כל היום, זה לא היה מפריע לי בכלל, ואם הייתי צריך לאכול אז בחיים לא הייתי מסיים מהצלחת. היום, אני יושב עם חברים נגיד, הם נבהלים: " רק אל תנגוס בנו ימורעב ! " כי כנראה הגוף שלי התרגל לאכול יותר, בממוצע של כל 3 שעות. מישהו כאן יכול להמליץ על אימון בסיסי מבחינת סטים/חזרות בעניין של המתח וה... טוב אני לא בטוח איך קוראים לתרגיל הזה פעם היינו קוראים לזה " וינץ' קידמי/אחורי " Pull-up אני חושב, כי אני מעוניין להכנס לזה החל ממחר ולתת בראש ! השאלה כמה סטים, חזרות, וכמה פעמים בשבוע לעשות, והפסקות ? בכלל כל טיפ יהיה סבבה לגמרי, אז תודה מראש ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך לגיל גרנות ![]() וכן אני עכש אוכל מלאאאאא וגם אני יכלתי לא לאכול כלום עכשיו אין מצב אני מפסיד ארוחה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הכל תלוי ברצון שלך תשמע אני הייתי שחיף על יותר גרוע ממך וכן עצמות דקות ומה לא,ביותר מחצי שנה אימונים צברתי עוד כ18 ק"ג בערך עם תזונה נכונה ואימונים טובים תקרא הרבה פהבאתר בלי האתר לא הייתי שווה כלום אז העקרון זה לאכול הרבה להתאמן חזק ונכון ולנוח מספיק.
בגיל שלך ,אם תשקיע אתה יכול לצפות לתוצאות מצויינות. לך למכון כושר ,שיבנו לך תוכנית שיראו מה המצב שלך עזוב אותך מלהתאמן בבית. גיינר?בינתיים אתה לא מתאמן טוב אז תלך קודם למכון תראה שתגדל בלי הגיינר אם תצטרך אותו אחר כך תיקח..אפשר להסתדר גם עם אוכל.אין עבודה עיקרית להתחרבות אתה צריך התרחבות כללית תעבוד על הכל יהיה טוב
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תרשם לחדר כושר!!!!!!!!!!!1
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
1. מה שגורם לשריר "להתנפח" בזמן אימון זאת זרימת דם מוגברת לשרירים. 2. אם התכוונת לכאב שמרגישים ממש בזמן האימון, אז זה סך הכל כאב של שחרור חומצות חלב בשריר. לא מעיד דבר על הרס של סיבי שריר. אם התכוונת לכאב שמרגישים כיום-יומיים לאחר האימון (DOMS), הכאב נובע מדלקת בשריר כתוצאה מאימון אינטנסיבי מידי שלא התבצע בהעמסה הדרגתית. זה נכון שמדובר בפירוק הקשרים בחלבוני הכיווץ בשריר, אבל איך שאמרת את זה, יכול לגרום לו להבין שהכאב הזה חייב להופיע אחרי כל אימון כדי שהשריר יגדל - מה שכמובן לא נכון. 3. השריר בונה את עצמו במשך כל היום ולא רק בלילה. 4. לא חייבים לתת אימון "100% ומעלה עד שהשרירים מתפוצצים", והדבר לא רצוי במיוחד בשביל מתאמנים מתחילים. בפעם ה-1000, פאמפ באימון הוא לא תנאי הכרחי לגדילה. אימון באינטנסיביות של 85%-95% יהיה עדיף ברוב המקרים על פני 100%.
![]() |
![]() |