|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() מה לעשות ישראלים חרא של עם,
בואו לגרמניה ימבה כוסיות, מטאל ובירה בזול.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]() בן 30 ועדיין לא יודע לדבר ולהתנסח, כנראה שלא בטעות נפלת לתחום הזה כאשר לא צריך לדעת יותר מלהרים סתם ברזל ולצאת בתחתונים על במה ולזקור פיטמות, הא וכן צריך לסבול בדיאטה אבל אתה טיפש אז כנראה זה עובר לך בסבבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#47 |
Fat bastard
|
![]() גם אני נכחתי באירוע וההתרשמות שלי היא זאת:
קודם כל לגבי ההפקה והאירוע: כל שנה יש את אותם התלונות, אנשים רואים רק את הרע בדברים. ההפקה השתפרה, סיפקו במה למתחרים והמוזיקה והארגון השתפרו קצת. נכון, לא קרוב למה שצריך להיות אבל תפסיקו להתעסק רק בזה, עלו ספורטאים על הבמה ונתנו את הנשמה שלהם, תשפטו אותם, לא את הבמה. בקשר לשיפוט: לפי דעתי השיפוט השנה היה מדוייק מאוד בכל הקטגוריות כולל אלוף האלופים. האשם, אני מקווה שלא תיעלב, איחלתי לך בהצלחה בחנות ודיברתי איתך וגם את מישל אני אוהב ומעריך, אבל ממקום מושבי ביציע למטה למישל היו כמה נקודות שנתנו לו את הניצחון, העיקרית ביניהם לפי דעתי היא הרגליים היותר מאסיביות שלו. לפי דעתי רמת החיטוב שלכם הייתה די דומה וברמה גבוהה. אני לא חושב שזה משהו שאתה צריך להיעלב ממנו, סה"כ וותק האימון שלך נמוך יותר וזה סה"כ ספורט. אני מאמין גדול שאם תשפר את הנקודות החלשות שלך אתה תהיה מתמודד רציני מאוד ואני מאחל לך בהצלחה אלוף האלופים היה קרב קשה בין מישל לאפי לטעמי אפי בא יותר יבש ועם יותר דיטיילס, בשילוב עם אסטתיקה ורגליים מצויינות. נכון הוא החזיק פחות מסה ממישל אבל לא רק זה קובע. לא מזלזל במישל, אני אוהב אותו גם מאוד, אבל אם הוא היה קצת יותר יבש לפי דעתי הוא היה לוקח את האוברול. מי שמאוד הפתיע אותי היה הבחור הקירח עם המשקפיים בקטגוריה של המאסטרס.. הבחור היה נראה אכזרי, אם הוא היה עולה לקטגוריה של ה90 + היה שם פייט רציני מאוד ובנימה אחרת.. אני מבין שזה ספורט מאוד אישי ורוויי אגו אבל הוא ספורט, ובספורט יש הפסדים וניצחונות וגם ביקורת. טובה ורעה. אני לא חושב שיש מקום לכל הליכלוכים והמאבקים האלה, זה ממש לא במקום, מה גם שחלקנו כבר עברנו את הגיל של זה. הקהל של הספורט הוא קהל קטן וזה המצב בינתיים. אני מפציר בכל מי שיש לו זיקה לתחום לבוא לתחרויות, זה 60 שקל שהולכים לספורט, אתם מראים לספורטאים שיש סיבה לעבודה הקשה ולא סתם עבדו לחינם, לפעמים תשואות מהקהל זה הפרס האמיתי, במיוחד בארץ. מקווה שחלק מהאנשים לא ייעלבו או ייקחו אישית את ההודעה הזאת, הכל נאמר בכוונה טובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() עם כמה שאתה מנסה לקדם את הספורט הזה ברדיו , בעיתונים ובכל מקום אחר אפשרי, אחרי תגובה כזו אתה הולך 1000 צעדים אחורה...פשוט עצוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() באמת שאני לא מבין למה כל המריבות האלה..חבר'ה..אנשים הגיעו הריעו לכם
מפרגנים לכם גם על גביי הפורום ואתם מקללים אותם.. תבינו אנחנו לא האוייב..אנחנו תמיד באים לקראתם ומאחלים לכם תמיד הצלחה.. אז למה אתם שונאים אותנו כל כך?בגלל שלא באנו לתחרות ועודדנו אתכם? במקרה של הספורט הזה כן אתם צריכים להסתפק במועט.. אתם רוצים ששלושת רבעי פורום ילך אז אל תצפו שהוא יבוא לעודד אתכם שכשמשתמש רגיל..ואני מדבר על ילדון בן 15-16 מגיב לכם ומחמיא לכם אתם בכלל לא מגיבים לו ו מדלגים עליו אז אל תצפו שהוא יבוא לעודד אתכם..אז הוא לא יגיע לתחרות אבל קיבלתם ממנו ברכת הצלחה על גביי הפורום..למילים יש כוח אולי אני לא עושה דילול בפחמימות ועובר סבל כדי להיראות חטוב ויבש עד העצם אבל כשמאחלים לכם בהצלחה על גבי הפורום וכשמישהו מפסיד אומרים לו לא נורא שיחקת אותה ונתת את כל כולך זה גם משהו וכן לא תמיד מנצחים צריכים לדעת להפסיד בכבוד ומי שיודע להפסיד בכבטד ערכו עולה על ערך המנצח אז לבוא ולדבר בצורה מלוכלכת לא לרמה שלכם אפילו,אני אישית לא נפגעתי..אבל תהיו בטוחים שמרבים אחרים לא תקבלו יראת כבוד.במיוחד לא אחרי שמקללים אותנו כשאנחנו מפרגנים לכם. רובכם כבר אחרי צבא חלקכם עם משפחה וילדים..אתם כבר לא ילדודס אתם צריכים להוות לנו דוגמא גם בהתנהגות וגם כספורטאים מצטיינים. כי עם כל ארטילריית הקקי פיפי שיצאה פה אל תצפו למה הספורט הזה נראה ככה ולמה זאת רק "כת" כשבתאכלס אתם רוצים שהספורט הזה יגדל ולא יהיה "כת" אלוהים ישמור רק בישראל נשמע דבר כזה בחו"ל תגידו "כת" על דבר כזה?לא קיים! ועוד להגיד שאנחנו סתם מפגרים כי..בצאת שישי אנחנו שותים בירה בפאב? כל בן אדם יעשה מה שהוא רואה לנכון ומה שיעשה לו טוב..לכם עושה את זה כשאתם עולים על במה ומראים חיטובים הם נהנים מבירה טובה כי רובנו כאן צעירים..חיילים סטודנטים וכו..כשאתם הייתם בגילנו גם אתם יצאתם לפאבים. אתם באמת מאמינים למה שאתם רושמים?תראו קצת אהבה ויחסי ידידות ותאמינו לי שהמצב יראה אחרת.
When GUY exercises, the machine gets stronger. [quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב ![]() נערך לאחרונה על ידי Mr.Bazooka, 23-08-09 בשעה 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
אין שום סיבה מספיק מוצדקת לבוא ולקלל ולרדת על אלה שלא מתחרים ושלא באים לצפות בתחרויות.. אני למשל אוהב מאוד את התחום ופיתוח גוף זה חלק גדול מהחיים שלי, אבל אני לפני צבא ואין לי עוד 18 ככה שמה שאני חושב עליו רוב וזמן ומבצע אותו בסופי שבוע זה בילויים וכן זה ללכת לשתות בירה בפאב כי זה מה שעושה לי טוב חוץ מהפיתוח גוף, יש לי את מסיבת 18 שאני חושב עליה ומפנטז עליה כבר המון זמן ומסיבת גיוס, אני רוצה לנצל כמה שיותר מהזמן שלי כדי להנות לפני הצבא.. כאילו שאתם המבוגרים המתחרים פה לא עשיתם את זה.. נו באמת לא עשו אותי באצבע, ואחר כך לבוא ולדבר עלינו (לפי מה שהבנתי אתם פורקים את הכעס עלינו) זה ממש ממש פתאטי ולא מכובד. (אני נותן ויתן את כל הכבוד שאני יכול לתת לאלה המתחרים, אני מעריך אותכם מאוד, אבל לדבר ככה זה לא לעניין) גם כן אחרי הכל אנחנו קהילה מאוד קטנה והריבים פה הם כל כך מיותרים.. להפסיד בכבוד זה ערך עליון.. ותזכרו שגם מהקהילה של הצעירים פה שלא עולה לבמה יכול לצאת הבן אדם הבא שייצג את ישראל בחו"ל בכבוד.
![]() |
![]() |
#51 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
אני חושב שאתה יכול להיות מרוצה מההופעה המכובדת שלך.אכן עלית מאוד יבש חטוב ומוכן לתחרות.תמיד זה מעט מאכזב שיש תחושה שיכלת יותר..אבל בגדול תסתכל על החלק החיובי.בשנה הבאה תדע מה לשפר כדי לקחת מקום ראשון! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
הספורט הזה גם ככה קטן מידיי ועוד המתחרים מוסיפים להקטין אותו עם ההתעלמות הטוטאלית מאילו שיושבים פה מאחורי המסך ומעריצים אותם בין היתר. כתבתי את זה פעם אם מתחרה לא יכול לספוג ביקורת ולסנן מה שרלוונטי ומה שלא בלי להתפוצץ על העולם ואחותו בהתקף בכיינות של "אני עברתי הכנה לתחרות אתה לא תבין לעולם מה זה" אז זה עצוב , מדובר באנשים בוגרים, אנשים שמקדמים את הספורט על הבמה . ומדובר בילדים שסביר לניח ויכולים להיות הדור הבא של מפתחי הגוף בישראל , אז להתעלם מהם, להזניח אותם, לקלל אותם, ולהוריד להם את המוטיבציה בקטע של "אנחנו כת קטנה ומסורה" ואתם חבורה של ילדים מסריחים שיזנחו את הספורט בקרוב לא בדיוק עוזר כן? . סלח לי ניגרי, אני מכבד אותך אבל הבכיינות שלך עולה לי על העצבים כבר, מי אתה בכלל שאתה תגיד מהי כת קטנה ומסורה, מי אתה שתקבע שאני אפסיק עוד חודש חודשיים , שנה , שנתיים . שאני אעלה על הבמה אני מקווה שאתה תיהיה שם . כמו שאתה תעלה לבמה תקווה שאני אהיה שם , לראות אותך, לעודד אותך. אני אוהב כל אחד מהספורטאים בתחום הקשה הזה, שבארץ לא נותן לך כלום חוץ מאולי כבוד ותעודת השתתפות . כל ספורטאי שעובר הכנה לתחרות הוא זהב. כל אחד שמעז ועולה על הבמה בשייפ של תחרות הוא זהב . גם אלה שלא מצליחים וחוזרים כל שנה , הם זהב. הספורט הזה הוא זהב, לא זה לא כת קטנה ומסורה... זה מקום שבו אנחנו יכולים לבטא את מי שאנחנו, מקום שבו אנחנו יכולים להיות be all you can be סלח לי ניגרי אתה לא יכול לקחת את זה מאיתנו , לעולם!
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 24-08-09 בשעה 05:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
|
![]() ציטוט:
![]() אוקיי אז יש אותך את סהר את בזוקה ואת ביג באג אז... +5!
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ובכללי מה אתה מיתנשא על אנשים פה אז היתחרת כמה פעמים בחיים שלך..סבלת בחיטוב ובייבוש..מישהו הכריח אותך לעשות את זה? נערך לאחרונה על ידי Logout, 24-08-09 בשעה 10:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
![]() הוא רוצה שלא יהיה לנו חיים, כמו שלרוב המפתחי גוף אין. את האמת? בארץ רובם מסכנים ואני לפעמים מרחם עליהם, בלי לפגוע באף אחד כזה או אחר אבל יש אנשים שלא כל החיים מסתובבים סביב חזה עוף ודאמבלים. ההשפעה שלכם כל כך חזקה שיש כאן אנשים שלא יוצאים בסופי שבוע ולא מדברים כבר עם חברים שלהם כי הם רוצים להגדיל את היד קידמית שלהם, ההשפעה הזו רעה ולא פלא שחלק מההורים לא תומכים בתחום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() ציטוט:
אתה זורק הצהרות בלי לברר בכלל אם יש הגיון. הכי קל להפוך הכל לשיטחי, רק צריך להקטין קצת ראש. כמו להגיד שכדורגל זה 22 טמבלים רצים אחרי כדור
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
|
![]() dr.:
הנושא הזה מתייחס למר ישראל 2009 , נמאס לי מהדיונים הפילוסופיים האלו. תפסיק לזבל לי נושאים או שתעוף מכאן . נערך לאחרונה על ידי Dr. Muscle, 24-08-09 בשעה 12:03. סיבה: תפסיקו להרוס לי נושאים |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מקצין ואתה מגעיל . רוב מפתחי גוף חיים הרבה יותר טוב ממך , כנראה שאתה לא יודע מה זה להוציא 20 אלף שקל בחודש על תזונה וחומרים , זה המשכורת ששתי ההורים שלך ביחד לא מרווחים , אז שמור על הפה שלך ותן לאנשים לעשות את מה שהם אוהבים .
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]() חבל לרדת לרמה נמוכה..אתם לא צריכים להחזיר להם
בעקיצות אחרות ולהראות למי יש זין יותר גדול.. אני מקווה שהם חזרו בהם על כל מה שרשמו כאן. |
![]() |
![]() |