|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שלי נשמה, תאמיני לי שהייתי שם, והייתי 'משוחרר' מהלחץ האובייקטיבי של להיות בעד או נגד משתתף כלשהו, ובטח שמהלחץ שלהיות שייך למשפחה של מתחרה.
בתור שכזה, יש הבדל גדול בין לעודד את המתחרה שאתה תומך בו כשהוא על הבמה ועושה את הרוטינה שלו, לבין לעודד אותו בדיוק כשהמתחרה שלו מבצע את הרוטינה שלו. יותר מזה, בפוז דאון של כל המתחרים באלוף האלופים, צעקתם דברים בסגנון "לאף אחד אין רגליים חוץ ממישל" או משהו דומה. עכשיו, לדעתי, יתכן ויצרתם אנטיגוניזם מצד השופטים. בכל אופן, מישל היה מעולה, גדול וחטוב, ועוד צפוי לו עתיד נהדר. הכי חשוב שתרימו לו את הראש בלי להתמקד בדברים כמו שיפוט לא הוגן וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וחבל שכל תחרות אני שומע אותו יוצא נגד השיפוט, זאת גישה ממש לא חכמה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() למה שהשיפוט לא יהיה הוגן??
למה שיהיה משהו לשופטים נגד מישל?? זה ידוע כבר שלאחרונה השופטים נותנים יותר משקל לעניין הפורפורציות והשייפ ומאשר לעניין הגודל ואני מקווה מאוד שתסכימי איתי שבעניין הפורפרציות והדייטלס והשלמות,אפי יותר טוב ממישל מה שכן מישל פשוט ענק,ויש לו עתיד גדול,אם הוא ימשיך עוד כמה שנים גם הדייטלס ישתפרו אצלו ביחד עם הגודל שלו והוא יוכל להגיע רחוק מאוד ולקבל גם בעולם את ההכרה והניצחונות שמגיעות לו דבר נוסף מישל ואפי חברים טובים,ואני לא צריך לספר לך את זה,אז גם לפרגן למנצח יכול להיות נחמד |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אגב, עמית ספיר עבד עם שניהם לקראת התחרות, ועשה עבודה מצוינת כנראה, שלא לדבר על העובדה שאחרי שיחה של כמה דקות איתו (עמית) התרגשתי לראות עד כמה שהוא בן אדם סימפטי ומפרגן לכולם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו שמישל גדול בהרבה מאפי וחטוב יותר הוא לא זכה ,אם זה לא שיפוט הוגן.... |
|
![]() |
![]() |