|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() רואים שאין לך מושג מה אתה עושה.
גם בלי קשר לחלוקה המזעזעת, אפילו בחירת התרגילים והסדר שלהם לוקה בחסר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מצליח לעלות משקלים מאימון לאימון,וגם משבוע לשבוע זה ניהיה מאוד קשה..
ציטוט:
אז אולי במקום לקשקש ולבזבז לי ת'זמן תעלה פה נקודות שאתה רואה לנכון לשפר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התחלתי בגיל 16 , התאמנתי שלוש שנים הגעתי לתוצאות יפות,ואז התגייסתי ליחידת אגוז,שלוש שנים הייתי שם ירדתי במאסה הרבה והאימונים היו ממש לא סדירים..השתחחרתי במרץ 08 לפני שנה וקצת התחלתי עם fbw ואז שמעתי על ss ועברתי לעשות את זה..עד לפני 3חודש כי זה הפסיק לעבוד עליי..אז עשיתי abcd ועכשיו אני רוצה abcde... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל אני ממליץ לך ללכת על חלוקה כזאת אימון a - חזה אימון b - גב אימון c - כתפיים אימון d - רגליים אימון e - ידיים זה ימנע התנגשויות. שנית המבנה של התוכנית שלך הוא טוב, תרגיל ראשון תרגיל קודש ואחרי זה תרגילים פשוטים רק כמה שינויים שהייתי עושה: 1) לחיצת חזה בדאמבלים בשיפוע חיובי תעשה בשיפוע שלילי. זה בעקרון תרגיל מיותר כי הוא נועד לחזה העליון אך יצא מחקר שהוכיח שהגירוי שהחזה העליון מקבל בעבודה בשיפוע עליון לא יותר גדול מהגירוי שהוא מקבל בעבודה בספסל שטוח. 2) תחליף את הפולי עליון במתח. תרגיל עדיף מכל הבחינות מבחינת עבודת מייצבים. 3) במקום חתירה במכונה הייתי עושה בנט אובר ובמקום המסור תרגיל אחר (פול אובר/מתח צר) 4) ליד אחורית הייתי משלב מקבילים וזה יתאים מכמה בחינות (בעיקר בגלל החלוקה). |
|
![]() |
![]() |