|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שאני לא משתמש וזה שאני לא אוכל כמוהם ועוד לא יודע מה... אני בלב שלם שאני לא יורד ברמת אימון ממפתח גוף גדול ואמיתי. בוא תראה אותי מתאמן ותגיד לי שזה פאקין לא פיתוח גוף לכל דבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מה הקשר רמת אימון? בודיבילדינג זה אורח חיים, ובין היתר הוא כולל הזרקות. בודיבילדר אמיתי (אחד שמתאמן לבודיבילדינג מקצועי) יצטרך להשתמש בזה בשלב מסוים (כמובן שלא בגיל 16).
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם תבוא אל מישהו רציני בתחום כשהוא כולה בן 15-20 ואפילו יותר והוא לא משתמש ותגיד לו זה לא בודיבילדינג אמיתי אז אתה לא מבין בשיט. כי מכאן זה מתחיל ולאט לאט מתקדמים לאן שצריך..אבל זה שלא מתחילים עם הדברים האלה מגיל צעיר זה כי יש סיבה וזה לא אומר שאותו בן אדם לא רציני בדיוק כמו אחד שכן משתמש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא חייב לעמוד על במה כדי לעסוק בבאדיבילדינג. באדיבילדינג=פיתוח גוף. אתה עושה מסה?אתה עושה חיטוב?אתה מעלה מסת שריר?מוריד אחוזי שומן?אם ענית כן על אחד מאלה אז אתה מפתח גוף.(נקודה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברור לך למה הוא התכוון, לבאדיבילדינג אמיתי. אם אתה תגיד שאתה לא מבין ורוצה הסבר למה הכוונה אתה אחד האנשים הצבועים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |