|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ולכל מי שאומר שפורמולות זה חרטא - הוא טועה בהחלט מרגישים אותם חבל על הזמן. (בניגוד לקריאטין טהור) תודה לכולם אבדוק את האופציות . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב לוקחים כף ביום לא 2 רק אחרי אימון
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() מה זאת אומרת לא מרגישים את ה cellmass ? מרגישים אותו בהתאוששות אתה מתעייף פחות בזמן האימון ובכללי יש יותר כוח כמו שאמרת שיפור בהתאוששות . במיוחד באימונים שלי שאני מנסה שיהיו כמה שיותר אינטנסיביים .
לגבי המנות ... אתה בטוח שזה רק אחרי אימון ?! כתוב שלוקחים מנה 1 אחרי אימון ומנה שניה 6-8 שעות אחרי מנה ראשונה . ביום בלי אימונים על הבוקר 1 ומנה שניה 6-8 שעות אחרי זה . זה יוצא 2 מנות ביום . קיצר אנשים אני הולך על ה NO-XPLODE . בעזרת השם ישלים לי עוד 5 קילו גם בחודש אוגוסט ואז אני אהיה מבסוט עד הגג :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() בסדר לא נורא העיקר שעליתי 5 קילו ....
מה עם ה no-xplode ? לפני הצבא השתמשתי בו לוקחים אותו אחד לפני אימון ואחד אחרי נכון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() רק לפני אחרי זה סתם בזבוז המוצר נועד לתת לך פאמפ וכוח לאימון
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יותר נכון מי אמר לך שעלית במשקל דווקא בגלל ה cell mass
אני כרגע גם עם cell mass וגם no explode כבר שבוע לוקח אותם כמו ש hanna אמר cell mass פעם ביום מנוחה ביום אימון לוקח פעם בבוקר ופעם מיד בסוף האימון no explode 20 דקות לפני אימון וזהו בעיקרון אני מתכוון לתת חוות דעת מפורטת שאני אסיים איתם אבל התרשמות ראשונית שלי מהם שזה לא ממש מזיז לי (בניגוד לקריאטין רגיל שאני הרגשתי שהשפיע עליי אבל נחכה לסוף שימוש בשביל ביקורת מפורטת) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אנשים למה האנטי ? הגנטיקה שלי משום מה לא מאפשרת לי כמעט לעלות בשומנים . אולי זה ישמע הזוי, אבל אני צורך כ 3500 קולוריות ביום ומשתדל להגדיל את זה. אני נשקל כל שבוע והאחוז שומן שלי נשאר כל הזמן אותו דבר (8 אחוז) אני מסוג האנשים שגם במסה אני הולך עם ריבועים . בנוסף היקף היד שלי עלה , היקף הכתפיים והמשקלים שאני מרים עלו פלאים - בגלל זה סביר להניח שרוב המסה זה שרירים ולא נוזלים ושומנים . ובכלל אם אני רואה שינויים במראה לטובה לא מעניין אותי כמה שומן/שריר/מים עליתי . |
||
![]() |
![]() |