|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() רציתי להתייעץ מה עדיף כרגע איך להתאמן אבל יש לי בעיה
הבעיה היא שאני בצבא ואני מתאמן בחדר כושר בצבא. עכשיו אני משתדל ללכת לפחות 3 פעמים בשבו אבל לפעמים לא יוצא ולא תמיד זה אותם ימים לכן רציתי לדעת האם כדאי לי לעבוד בתוכנית חלוקה של שרירים כלומר לפי חזה יד גב וכו' כמו באזרחות או שמא לעבוד תוכנית כל הגוף?? הכוונה שלי היא שנגיד יכול להיווצר שבוע שאני אוכל ללכת לחדר כושר בראשון ורביעי או ראשון שני וחמישי לכן אין לי ימים קבועים אז מה לדעתכם כדאי יותר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר לדעת מה עובד עליך יותר טוב...
אני ממש התלהבתי לאחרונה מfbw, עברתי לfbw מab מכמה סיבות יוצא לי יותר סטים בשבוע לכל שריר\אותה כמות בדיוק האימונים לא כבדים, לא עובר את ה2 חזרות מכשל אומרים שעיקר ההיפרטרופיה נעשת בפחות מ48 שעות אחרי האימון ויותר מזה רק מערכת העצבים מתאוששת ההורמוני גדילה שמופרשים כתוצאה מכל התרגילים המורכבים מופרשים ביחד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() בגלל המצב שלך שאתה לא יודע מתי וכמה פעמים בשבוע תהיה במכון אני ממליץ לך ללכת על חלוקת fbw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() זהו מקס גם אני חשבתי על זה בגלל המצב שכאילו אין ימים קבועים ושלא יווצר מצב שאני עובד נגיד רק על גב וידיים או מצב כזה בשבוע..
אבל מצד שני אני מאוד אוהב את החלוקה מכיוון שזה מה שהתרגלתי אליו כל החיים ואני גם מרגיש בראש שאם אני לא עושה איזה 3-4 תרגילים בחזה הוא לא יתפתח כי זה מה שהרגלתי את הגוף לפני צבא.. אבל אני ינסה עכשיו חודש fbw בתוכנית הזאת זה 2 תרגילים לכל שריר כפול 3 סטים?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 3-5 גדול 0-2 קטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() לא. יש כל מיני גישות. מה שחשוב שתדע שאתה צריך לתת יותר סטים לשריר גדול מאשר לשריר קטן, ולכן לתת 2 תרגלים וכל תרגיל 3 סטים לכל שריר ייצור יהיה יותר מידי או פחות מידי, תלוי באיזו גישה אתה בוחר להתאמן.
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אז כאילו לעבוד ככה
חזה גב 3 תרגילים ידיים וכתפיים 2 תרגילים רגליים אני לא עובד כרגע בגלל פציעה ואז אם אני הולך 3 פעמיים בשבוע יוצא לי 27 סטים לשריר גדול ו-18 לקטן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() הוא התכוון שהאם אתה בא בגישה של נפח נמוך או נפח גבוהה
אני מבין שאתה בא בגישה של נפח גבוהה אבל גם בנפח גבוהה לא עוברים ת6 סטים לשריר גדול בfbw |
![]() |
![]() |