|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 329
גיל:: 15
עוסק ב:: לימודים
חדר כושר: ברמלה
|
![]() אממ אני סמתי תבלינים וסבבה אכלתי וזה תעים מאוד העיקר שזה בריא יענו כמו שאתם אומרים לי לא לאכול מטוגן ביכלל אז זה טובב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טל לא עדיף שמן זית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]()
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() אחי נמאסת באמת זה פורום לפיתוח גוף לא פורום לשאלות טיפשיות
__________________
**** |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אממ..ופעם נראה לי ששמעתי, ששמן זית מתחמצן והופך לשומן מוקשה או משו כזה בטיגון או חום גבוה (אני לא בטוח, זה מה ששמעתי), ושמן קנולה, הוא הכי מומלץ לטיגון! שמן זית תאכל כמו שהוא בסלט, לא בטיגון וכאלה..
|
![]() |
![]() |