|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
א. לא כל ראשון טוב יותר ובוודאי שגם הגודל לא תמיד קובע. ב. היתכן שבחירת סוג האולם מעידה על ההתייחסות (אולם ספורט מול אולם הופעות). ג. השנה תהיה במה גבוהה בתחרות אבל לא גובה הבמה הוא שקובע את ההצלחה (ראה ס' א.). ד. מעניין למה הפרס בתחרות של האיגוד השני הוא כרטיס ל"מר אולימפייה" (שהיא כידוע תחרות של איגוד ה- i.f.b.b) ולא ל"מר יוניברס". לכל השואלים: תחרות מר ישראל, הדר יוסף 22/8/09, בשעה 20:00 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
אני מעריך ומכבד את נאאבא ואת האנשים העומדים בראשו ומכבד כל ספורטאי מתחרה בתחום כי זה באמת לא קל....לא משנה באיזה ארגון כל איש רשאי להתחרות איפה שיימצא לנכון. בקשר למתנות אני חושב שפה שני הארגונים צריכים לתגמל יותר את המתחרים.אבל נקודה אחת מאד חשובה בעיני בשני הארגונים צריך שיפוט הוגן ומקצועי אם כבר מדברים על שיפוט אז אשר פריג הוזמן להיות שופט ראשי באולימפיה הבאה (לדעתי זה אומר משהו לא?)ראוי לציין לשם ההגינות שאני אמנם מתחרה בifbb אך כל משנאמר נאמר על דעתי האישית בלבד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() והקצבה מהמדינה של מיליון שקל בערך אם אני מדייק
![]() |
#6 |
|
![]() תקשיב אחי בעניין תקציב ועניין מנהלי טכני אני לא הכתובת לשאלות כאלה ...אתה אומר התחרויות נראות יותר מושקעות בזה אני לא מסכים איתך אל תשכח שהארגון מארגן כמה תחרויות בשנה...אבל לדעתי יש יותר מתחרים בנאאבא רק בגלל ענייין המרחק לא בהכרח בגלל איכות או השקעה(רוב המתחרים מהצפון) בתפאורה או יוקרה תשמע אני לא רוצה להשמע שאני יוצא נגד הארגון נאאבא להיפך חברים טובים שלי מתחרים ויתחרו שם אני מאמין שזכותו של כל מתחרה לבחור לעצמו על איזה במה הוא יעלה אם לתחרות ספורט באולם ספורט או תחרות יופי באולם קולנוע..מי יודע מה מחכה בעתיד לכן אני לא רוצה להגרר לענין איזה אירגון יותר טוב...בכל העולם נהוג שיש כמה ארגונים שמרימים תחרויות וכולם שונאים את כולם אני חושב שזה לגיטימי להתווכח על העניין הכי חשוב לא להכנס לפסים אישיים נגד מתחרים כלשהם.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() האשם תגיד שאלה ככלית יש/אין ב ifbb תחריות כמו מר .. החטוב או נוער ?
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אין לי בעיה עם אף אחד מהאיגודים, מבחינתי כמה שיותר ויותר מודעות יותר טוב... חבל ששני הצדדים יורדים לפסים אישיים אחד מול השני ומול המתחרים. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה לכולם. |
|
![]() |
![]() |