|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: קוסטה =]
עוסק ב:: חיים
חדר כושר: שכונה XD
|
![]() תגיד לי, למה ניראה לך שהוא לא יכל להשיג תמאסה המאוד יפה שיש עליו רק ממתח וכל המתקנים שיש לו בפארק הזה(חח)? מה הזלזול, יש לי חבר שמתאמן בבית רק עם משקל גוף, והוא ניראה הרבה יותר מאסיבי פה מאנשים שמתאמנים אותה תקופה כמוהו בחדר כושר. בנוסף לזה, בוא נבקש מרוני אז לבצע לפחות משהו מזה אה? =]
או ממי שמחזיק תפיטנס, לא ניראה לי שהם יבצעו את כל מה שאלו מבצעים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמשיך להאמין בפיטר פן וארץ לעולם... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שימנע מהגוף להתפתח בצורה טובה (או שיותר נכון אידיאלית...) וגם חלק גדול ממה שהם מבצעים שם זה טכניקה, ככה שגם אנשים נורא חזקים לא בהכרח יצליחו לעשות את מה שהוא עושה...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() באמת כל הכבוד אבל אני לא מבין על מה ההתלהבות? רק בגלל שהם "מאגניייבים" מהרחוב.
תלכו לכל המתעמלים מהאולימפיאדה היפנים ואלה ממזרח אירופה ותראו ביצועים הרבה יותר מדהימים.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברור שמתאמנים באולימפיאדה יותר טובים!! בגלל זה הם באומלימפיאדה!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: פיתוח הגוף
חדר כושר: EGO מודיעין
|
![]() וואלה אתה ממש צודק
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכוונה פה שאפשר להשיג תוצאות טובות בלי מכון אם כוח רצון, והתמדה. אני אישית בחצי שנה האחרונה מתאמן רק אם משקל גוף, ואחרי כל אימון אני מרגיש שהוא היה אפקטיבי. זה לא שאתה בא, וסתם עושה מתח, מקבילים, וזהו צריך לגוון להיות יצירתי לשמור על טכניקה נכונה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאני עושה מקיבילים אם משקל גוף זה תרגיל מורכב, ומתח, ושכיבות שמיכה זה גם תרגיל מורכב. אפשר לבצע תרגילים מורכבים אם משקל גוף, ועל חשבון הטכניקה הנכונה, וגיוון מסוים בביצוע התרגיל אפשר לשמור גם על מספר חזרות יחסית נמוך. אני יכול לעשות יחסית הרבה שכיבות שמיכה, מתח, אם אני עושה אותם למבחן כמו בר אור לדוגמא, אבל כשאני מתאמן אני לפעמים לא עובר את ה-8 חזרות במתח, כשאני שוקל רק 74 קילו, כנ"ל לגבי מקיבילים, ושכיבות שמיחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא יכול להגיע לעצימות ממשקל גוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
תרגילים עם משקל גוף לא מספיק עצימים (לא מדבר על מתח ומקבילים) ולא יתנו גירוי לשריר כמו עבודה בחדר כושר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה יותר מ300 שכיבות שמיכה בבר אור.
כשאני מתאמן על מנת להשיג היפוטרפיה אני לא עובר את ה-15. על סמך מה אתם קובעים שאי אפשר להגיע לעצימות אם אימון רק של משקל גוף??? אם מבצעים שכיבות שמיכה בצורה נכונה אפשר להגיע לגירוי ששווה לגירוי שתקבל מבנץ' פרס. |
![]() |
![]() |