|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,326
כללי:: .............
גיל:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() נשמע טוב תודה!
אבל אני תומך בגישה של אם כבר אז כבר!
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,326
כללי:: .............
גיל:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ציטוט:
![]()
__________________
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() עוד מתכון חלבון בכמות יפה 60-70
המצרכים: קופסת גבינה 1/2% (500גרם) 1 דנונה מרנג לימון או רום צימוקים או איזה שאוהבים קליפת לימון מגורדת כ-8 מ"ל דיאטיפ -לפי כוס המדידה (נוזל ממתיק ללא טעם לואי) או שקיות סוכרזית 1 וחצי שקיות גלטין מעורבבות ב3/4 כוס מים חצי מעדן דיאט שוקו/ריבת חלב/ רוזמרין או כל טעם אחר. –לא חובה! פרי חמצמץ כגון תותים / פסיפלורה / תמרים \ בננה – לא חובה! הכנה לערבב את כל המצרכים – ללא חצי המעדן והפרי! ולשטוח.בתבנית פיירקס או תבנית כסף חד פעמית. עם כפית להניח סביב מסגרת העוגה גבעות קטנות של המעדן על הגבינה ועם מזלג! לערבב בעדינות. –כך שנוצרת מסגרת פסים לבן וחום מעורבבים ובאמצע נשאר עיגול לבן להניח במקרר ולחכות עד שהעוגה תתקרר. לאחר שהעוגה התיצבה-אפשר במרכז העוגה תותים חצויים או אפילו רסק תותים שנטחן מעט בבלנדר או את תוכן 3 פסיפלורה.
__________________
mmm |
![]() |
![]() |