|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התוכנית מעולה אם אתה מוכן לעשות מה שאתה צריך לעשות תתחיל להתאמן ss (כולל סקווט חופשי ודדליפט) - גם במחיר של לעבור חדר כושר או לריב עם המדריכים תתחיל לאכול יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gay lord
|
![]() תתחיל לעשות דדליפט וסקוואט, מה זה לא מסוגל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() לשתיים מלמעלה..תאמינו לי שזה לא כזזה פשוט נסיתי להגיד את זה הם פשוט אומרים לי אז אתה לא מתאמן פה..
שמע מה זה משנה בכל מקרה עוד חודש-חודשיים אני כבר יעשה SS וד"א מעניין שכולם פה אומרים לי לעשות SS אחרי שFatboy אמר לי שSS לא כל כך יתאים למישהו עם מרפקים כמו שלי.. זה לא שעם בחודש הזה אני לא יעשה סקוואט ודדליפט אני ימות אני יודע מה החשיבות של השתי תרגילים האלה אבל זה מה יש . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אפשר להתאמן בלי סקווט ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש המון אנשים עם בעיות ברכיים שלא מכניסים סקוואט לתוכנית שלהם וגודלים יופי. ברור שעדיף שיעשה, אבל זה לא שהוא לא יעלה מילמטר בהיקף יד בלי סקוואט. ואני מבקש ממכם, תפסיקו. עשיתם מסקוואט תרגיל קסום שברגע שאתה עושה אותו אתה הופך מינימום שוורצנגר עם מחלת גידול שרירים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה סתם משחק בחדר כושר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בסוף תמצא את עצמך פנאט של סקוואט שבא למכון בשביל לעשות סט של סקוואט וללכת הביתה מספיק עם זה
מספיק מאמרים קראנו על חשיבותו של הסקוואט וזה לא יותר מיזה. ועכשיו אל תבוא אלי ביציאה אין לך מושג בכלל עד כמה הסקוואט חשוב כי אני יודע בדיוק עד כמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שפשוט תעשה את הסקוואטים עד שמעיפים אותך ואחרי שהם יעיפו אותך הם גם יחזירו לך את הצ'קים הנותרים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איפה אתה חי תגיד לי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אני הייתי מתחיל עם 20%, זה לא משנה אתה גם ככה תטפס תוך כמה שבועות למשקלי העבודה שלך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
כי פרצת את החוזה בין עם זה להרביץ או סתם לעשות משהו שהמדריך אמר לך לא לעשות אחד הסעיפים בחוזה חדר כושר זה שאתה חייב לעשות מה שהצוות המקצועי של החדר כושר מבקש. זה לא משנה אם אתה שם או לא, אתה עדיין מחויב לתשלום לפי המנוי אם אתה מבטל את הצקים יש להם בסיס לתביעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ברגע שאתה יודע מה טוב לך תשאף לעשות אותו בכל מחיר
תריב איתם, תעבור מכון, לא יודע תבין אתה הלקוח שלהם... תעשה בלאגן |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Gay lord
|
![]() יודע מה טעות שלי,
אבל לפי מה שהבנתי(או שלא הבנתי נכון) אתה מנסה להתחמק מלעשות סקוואט... שזה אחד הדברים הכי חשובים באימון אם לא הכי חשוב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה פשוט סתם מנסה לקטול אותי..אני לא theone הלו מי אתה חושב שאתה תנסה לקטול אותי לך תחזור לחור שבאת ממנו ואל תחזור אני לא יודע למה אתם מגיבים פה בכלל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Gay lord
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא מנסה לקטול אותך אתה סתם לוקח ללב... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Gay lord
|
![]() סליחה על הדאבל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חבר'ה הדיון הזה נהיה כל כך מפגר שאתם מנסים לשכנע בנאדם לעשות סקוואט במקום שאוסרים עליו לעשות אותו [אוי כמה שזה נשמע מפגר]
אבל בנינו-בתור ילד בן 15 הוא יכול להתחיל להתווכח עם בעל המכון? חלאס עם זה כבר נכון סקוואט זה תרגיל חשוב אבל הוא לא ימות אם הוא יחכה עד שהמנוי יגמר בלי לעשות סקוואט אתם גברים לתת לו עצות שאתם בחיים שלכם לא הייתם מעיזים לבצע בעצמכם אז תפסיקו לתת עצות כאלו ולחוש עברייני מקלדת על גב של ילד בן 15!!! וגדשניק-אתה נראה לי סתם באת לחמם תאווירה עם השטויות שאתה אומר ["עובדה שאתה לא רוצה לעשות"] אז מציע לך להפסיק להדליק פה אנשים ולחרוש להם על הפצעים וטל-פטבוי צודק אנחנו נתקלים אצלנו בהמון חוכמולוגים שמנסים לבטל את התשלומים או את המנוי לחדר כושר ומבחינה חוקית זה בלתי אפשרי הוא ימשיך לשלם כל עוד לא תם החוזה שלו בין אם הוא מתאמן שם או לא אפילו אם העיפו אותו עכשיו ככה יש שתי אפשרויות: אתם חוזרים לדיון מתורבת כמו בניאדם שמנסים לעזור לחבר מהפורום או שעוד פוסט ינעל כי אתם לא מצליחים להתאפק ולא לרדת/לקלל/להתגרות/לעשות פולסא דנורא על בחור שלא יכול לעשות סקוואט ההחלטה בידיכם
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |