|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אח שלי קודם כל לא נראה לי שהיא לא תערב משטרה וגם אם כן הם לא יכולים להחזיק אותך יותר מ 12 שעות כי אתה לא בגיל כן?! עכשיו לחוקרים יש המון שיטות להוציא ממך את זה ותאמין לי הם לא טיפשים 90% שהם יוציאו ממך את האמת אם זה נכון ואם זה פעם ראשונה שאתה נחקר גם אני פעם ראשונה עשו עליי תרגיל עם חבר מזה מלוכלך ובסוף הודיתי כמו חמור הם אמרו לי שהוא הודה וכתב להם כבר הכל מה הוא עשה ואמר להם שזה אני ,ואני לא יכול לשקר כי הוא כבר אמר. לא האמנתי להם .ולו הם אמרו אותו דבר שאני אמרתי והוא לא האמין אז הכניסו אותנו לאותו חדר והיה כזה מבטים מוזרים הסתכלתי עליו כמו לא יודע מה והוא גם עליי אז זה נותן לך תחושה כאילו הוא באמת אמר אז הודיתי אין לך ברירה. פעם שנייה לא הצליחו כבר אבל זה תלוי בך
ומה שעשית זה אפילו לא תיק גם לא נראה לי אזהרה אולי רישום בקטנה וזה נמחק לך בגיל 18 ולא משפיע על החיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כול היא קטינה היא מתחת לגיל 14 ....
אם זו עלילת שווא רוב הסיכוים תצא זכאי ולא תמצא אשם..... גם אם אתה אשם מה יכולים כבר לעשות אין ראיות אין כלום חוץ מילדים שיכולים לטעון עד מחר.... ופוליגרף לא קביל במשפט פלילי.... |
![]() |
![]() |