ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-07-09, 20:15   #1
JAGA_JAGA
חבר פעיל

הסמל האישי שלJAGA_JAGA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הכריש בקרייסלר צפה בהודעה
אני עובד מלצר עבודה מאוד פיזית כל היום יש לקוחות ואין דקה לנוח אני רץ בלי הפסקה ואני עוד במסה,אני משלב את העבודה עם לימודים(6 שעות)ולפעמים גם עבודה בערב כברמן ומוצא לעצמי שעה ביום להתאמן ויוצא לי שאני דקה לא נח ביום וכל היום רץ מהעבודה ללימודים ומשם לחדר כושר ושלא נדבר על הארוחות אני לא נמצא כמעט בבית ובכל פעם שאני יוצא מהבית אני לוקח איתי ים אוכל כמו לפקניק ואני מתחרפן אחי גם למצוא זמן לאימון וגם למצוא אוכל זמין לדרך וגם לאכול אותו בלי שאין לי תאבון ואני סחוט מת,ועוד דבר מעצבן זה שאחרי שסיימתי יום עמוס אני קם בבוקר גמור ומתחיל אותו יום מהתחלה.
וואלה אין לי מילים יפה מאד סחטיין על ההשקעה
אבל אתה גודל טוב??איזה תוכנית אתה מתאמן?
ישן 12-07-09, 23:54   #2
הכריש בקרייסלר
חבר פעיל

הסמל האישי שלהכריש בקרייסלר

כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jaga_jaga צפה בהודעה
וואלה אין לי מילים יפה מאד סחטיין על ההשקעה
אבל אתה גודל טוב??איזה תוכנית אתה מתאמן?
את האמת בגלל שאני בד"כ מפספס ארוחה ביום ובגלל שאני עושה הרבה תנועה במהלך היום אני שורף המון קלוריות אז יוצא לי שאני לא מאבד מסת שריר ויורד באחוז שומן אבל עדיין הדרך חיים שלי מקשה עלי לעלות במסת שריר ואני תקוע עליה כבר שלושה חודשים(81 ק"ג)ויוצא שאני כל יום במאזן נייטרלי,מתאמן ab יענו יוצא 4 אימונים בשבוע.

מאמן כושר מוסמך מטעם וינגייט
הכריש בקרייסלר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-07-09, 16:52   #3
JAGA_JAGA
חבר פעיל

הסמל האישי שלJAGA_JAGA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הכריש בקרייסלר צפה בהודעה
את האמת בגלל שאני בד"כ מפספס ארוחה ביום ובגלל שאני עושה הרבה תנועה במהלך היום אני שורף המון קלוריות אז יוצא לי שאני לא מאבד מסת שריר ויורד באחוז שומן אבל עדיין הדרך חיים שלי מקשה עלי לעלות במסת שריר ואני תקוע עליה כבר שלושה חודשים(81 ק"ג)ויוצא שאני כל יום במאזן נייטרלי,מתאמן ab יענו יוצא 4 אימונים בשבוע.
אהה טוב אחי תודה ושיהיה לך בהצלחה
ולמחסנאי קודם כל ארוחת בוקר אפילו בלי עבודה זה קדוש אין דיבור על זה אפילו ובקשר לאחרי עבודה זה לא אפשרי לנוח כי בשעות שאני מסיים לעבוד יש לי בערך שעתיים עד שהמכון נסגר אז הכי מקסימום שאני מצליח לעשות זה לאכול אבל בסדר העברתי כבר כמה אימונים ובינתיים אני פשוט תקוע במקום בתאכלס העיקר בשבילי לא לרדת ולא להגיע לאימון יתר ואם אני יעלה במסה זה רק בונוס