|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() משרה אותו לפחות חצי שעה במרינדה כל שהיא (אפירלו אפשר רק בסויה )
שם על מחבט גריל כזה ![]() וזה ללא שמן יוצא כאילו על האש ככה תוך ממש 3-4 דקות ![]()
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 396
גיל:: 22
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() מחבט טפלון, כף יין לבן. ממש משמ טעים, אני בספק כמה נזק כף אחת כזו יכולה לעשות (היי, יש בזה סוכר ענבים d: )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל נמאס אז עכשיו אני עושה יבש ואני מוסיף אחרי שזה מוכן קטשופ\רוטב ברביקיו יוצא טוב בעיקר עם הרוטב ברביקיו הרוטב ברביקיו של קנור זה כמו הרוטב שמקבלים במקדונלדס,רוטב אדיר |
|
![]() |
![]() |