|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אביב אתה רוצה מספר של העורכת של חדשות 1 או 2? תבנה אייטם איכותי (אתה עיתונאי וזה לא אמור להיות לך מסובך) ונראה מה נוכל לעשות.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אתה לא רציני נכון? האם לדעתך ידידי אחרי 11 שנה בתקשורת אני זקוק למישהו שייתן לי מספרי טלפון בפורום? יש לי מספיק ידידים עם התוכנה של "יפעת", יכול להגיע לא רק לעורך אלא גם לאשתו של התאורן. בינתיים עוד לא הפעלתי את התותחים הכבדים, עשיתי כמה טלפונים, שלחתי מיילים. יכול להיות שצריך קצת יותר מזה, העניין הוא שאני גם נורא נורא עסוק בעבודה, במשפחה,באימונים, כשיתפנה קצת זמן אולי נעשה חריש קצת יותר עמוק, בטוח שלא כולם מטומטמים למרות שרובם כן. יש כל כך הרבה עיתונאים פלצנים ובלתי נסבלים שחושבים שהשמש זורחת להם מהכוס של אימא שלהם, תמיד שאני בחברתם אני שם כובע מצחייה, מסיט אותו קדימה ומשתדל שלא להתערבב כי הם דוחים אותי. במסיבת העיתונאים לחשיפת רצח דנה בנט היו כל העולם וסבתא שלו, אני הסתגרתי בצד עם צוות ההפקה של הרדיו, עשיתי את השידור שלי ועפתי משם כמו טיל. לעומת זאת, איכשהו תמיד כשיוצא לי מפגש עם באדיבילדרים אני מרגיש שאלה אחים שלי, בחתונה של גיל זה היה תענוג, בחדר החימום בנאבא זה היה נהדר לראות את הפרגון וההבנה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, שמחתי לעזור.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |