|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() עומרי להכליל מה יותר טוב מכללה או אוניברסיטה זה ממש לא נכון. למשל המכללה למנהל המסלול של חשבונאות אחד בין ה 3 הטובים בארץ יחד עם תל אביב והעברית ויש שם עוד הרבה יתרונות כמו התחלת סטאז בשנת השלמה עבודה בצמוד לביג 4 וכו. בכל מקרה ני לומד בתל אביב אז אני מדבר מנקודת מבט אובייקטיבית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אז ככה - זה לא זנות ומקביל בקושי שלו לאוניברסיטאות אחרות, זה כן נחשב, אמנם פחות מאוניברסיטת ת"א,ירושלים,טכניון וכו' - אבל ברמה אחת מעל למכללות הבזויות שפרוסות ברחבי הארץ.
והמחיר לא גבוה בכללללללל, כל קורס הוא כ-2000 שקל, וצריך כ-24 קורסים לתואר. שלוש שנים באוני' רגילה (שלא לדבר על מכללות!) = 3*12.5k = כן כן מחיר דומה ואת הכאב-ראש של לצלם חומר מהפרטנר שלך בכיתה ללא ספרי לימוד מונפקים. אני לומד כלכלה, וחוץ מהתוכן שמשעמם אותי למוווות, אהבתי את הקונספט מאד. מובטח שגם אם אלמד במקום אחר, אבוא להשלים תחומים שאני אוהב (אפילו בלי תואר, רק קורסים) באו"פ.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() חוץ מזה שלא כל המקצועות קיימים בפתוחה, שזה עוד חיסרון עצום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
יש 40 מקצועות שונים לחוד, ועוד איזה 40 שילובים של מקצועות. תסתכל בעצמך כמה קורסים הם מציעים: זה ממויין לפי אותיות. http://www3.openu.ac.il/ouweb/owa/ca...letter=א |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אז הנה לך ה1% הנותר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שחכתי גם את הזמן, הכאב ראש והבלאגן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אמרתי לך, במידה ואתה לא הצלחת בתיכון אז הפתוחה זאת האופציה באמת האידיאלית מבחינתך. אבל במידה והצלחת אז למה שתפנה לאפיק הזה בכלל?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
1-כי התואר גמיש 2-אתה יכול לגמור אותו בשנתיים או ב-5 שנים לפי בחירתך והקצב שלך. 3-יש לך יותר בחירה בתואר לגבי קורסים שמעניינים אותך ומתי לקחת אותם. 4-אתה יכול לעבוד במשרה מלאה(אם אתה ממש חרוץ)או חצי משרה בזמן התואר. 5-אתה יותר עצמאי ולא מאכילים אותך בכפית כל היום. 6-אתה לא צריך לעשות פסיכומטרי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
השאלה היא כמה כסף יש לך בכיס וד"א למשוך תואר של שנתיים ל5 שנים זה להיות אידיוט. |
|
![]() |
![]() |