|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אין לי קינמון וגם אין לי קקאו\שוקולית. חבל לי לבזבז סתם מצרכים על משהו שיהיה מגעיל. הש"ש לא מבושלת מבחינתי מעדן ואני רק מחכה כל יום לארוחת הבוקר בגלל זה ![]() הבעיה היא שתוך כמה דקות זה נגמר וזה מבאס ![]() אז רגע, להרתיח את המים והחלב ואז לשפוך את הש"ש או להרתיח את המים והחלב יחד עם הש"ש? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ואתה מבשל את החלב/מים יחד עם השיבולת שועל לגבי הכמות הייתי הולך על כוס חלב + חצי כוס מים לכמות כזאת של שיבולת שועל. ודווקא שווה לך לנסות את עניין הקקאו/שוקולית בשילוב נכון זה יכול לצאת מעדן למרות שאם גם ככה אתה צריך להשתמש באבקת חלבון זה נותן טעם מעולה.
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
וכן אני שופך לקערה את הש"ש, שם חלב, אבקה מערבב ואוכל עם כפית :] - מעדן!!! |
|
![]() |
![]() |