|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בזמן שיקח לא' לחטב אולי ב' יעלה במסה? בתחרות bb מישהו שמן לא ינצח בהכרח מישהו שחיף, להיות מאסיבי חשוב כמו להיות חטוב, למרות שמאסיביות נבנת כביכול לאורך זמן וחיטוב בא והולך... שורה תחתונה, לילד השני יש גוף יותר יפה, אין מה לעשות, לבחור מהתמונה הראשונה יש מסת שריר יותר גבוהה ואולי יש לו פוטנציאל לנצח, כרגע הרזה הוא המנצח, אין פה ספק לטעמי. בכל מקרה, הנקודות על הגב של הראשון קצת מפריעות, הרי "גוף יפה" זה כולל הכול, אני מקווה שאני לא פוגע באף אחד.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פצעים |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
בדוגרי אהבתי יותר את הגוף של הימני.. משהו בצבע עור ובפרופורציות וגם בעיצוב של השריר יותר טוב אצלו |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
פצעים קטנים על כל הגב |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ונא לא לדבר על זה שלא יערס סתם הפוסט |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני כרגע מדבר אל רגע נתון, ויש לי שתי תמונות, אני לא חושב "אולי" מחר ככה, "אולי" עוד חודש ככה. אני מסתכל אל נכון לרגע זה, וכפי שרשמתי- בהשוואה לאחד שרוצה לפתח גוף "בודיבולדר" הוא יותר מסהתי מאשר החבר שלו, שאני מכיר אנשים שלא מתאמנים בכלל ויש להם גוף כמו החבר, פשוט מבנה גוף אקטומרופי בעל פרופורציות נאות ואתלטיות קלות.