|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() 1. מה שבא לך. הרבה ממליצים פה על אופטימום קרם עוגיות בתור אבקה טעימה.
2. כי אתה יכול לשלוט בכמויות וכי אתה לא משלם כסף על פחמימות [פחמימות זה זול]. 3. אותה השפעה , אם כמות הקלוריות תהיה זהה. 4. יש שם בערך 80 מנות הגשה. 5. זה לא בלנדר , אי אפשר לטחון בו שבולת שועל. 6. קשה לשער , כי זה תלוי מה אתה מוסיף וכמה אתה משלם על זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובה
![]() 1) במקרה שאין לי בלנדר מה לעשות א-י-ך לערבב את השיבולת שועל או סוכר ענבים? 2) מ-ה בדיוק לערבב? איזה כמויות? כמה עולה שייקר מקצועי? והאם יש אבקת חלבונים המכינה קריאטין? |
![]() |
![]() |