|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ירידה זה יענטו deload שאתה עושה פחות משקל או פחות סטים או פחות ווליום במקום הפסקה טוטאלית מאימונים...
תודה על התגובה אחי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, אצלי באופן אישי מנוחה של שבוע ואפילו יותר, לא מביאה לי תועלת מבחינת היפרטרופיה אלא אם כן אני איבדתי מסה בזמן הזה ואז הסיבה לעליה מהירה במסה היא זיכרון שריר. אז אם אתה רוצה תעשה דילוד, לדעתי לא יהיה הרבה הבדל (מידי פעם כן מומלץ לקחת מנוחה מוחלטת בכל זאת), אבל אם אתה רוצה לדבוק בשיטה ובעקרונות שלה - תעשה מה שהיא אומרת. תנסה, לך תדע, אולי זה כן ישפיע עליך העניין הזה. שווה לנסות לדעתי לפי העקרונות של התוכנית בלי לשנות יותר מידי דברים. בקשר לשאלה 7, באתר HST לא מסבירים לפי איזה אחוזים ללכת. פשוט כתוב שם שתנסה להוסיף כל אימון 2.5-5 קילו עד שתגיע באימון השישי למשקל שיצא לך בבדיקה לפני הסייקל. סתם דוגמא, אם המשקל שיצא לך בבדיקה הוא 100 קילו, אתה יכול לעשות כזה דבר: אימון 1# - 85 קילו אימון 2# - 90 אימון 3# - 92.5 אימון 4# - 95 אימון 5# - 97.5 אימון 6# - 100 הדבר היחידי שעכשיו גיליתי שלא הבנתי, זה מה הטעם לנסות להגיע למשקל שאתה יודע שאתה יכול להרים באימון השישי של הבלוק (במקרה של הדוגמא כאן - 100 קילו) ולא לנסות לעבור את המשקל הזה. ![]() אני מניח שיש לי מה לקרוא לסוף שבוע.
![]() |
![]() |