ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-01-07, 21:25   #41
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

איזה פוסטמה אישתו, תראו איך כל הסרטון היא מזיזה את הראש כמו פוסטמה (כולל מבטא ומבט של פוסטמה, אבל שווה פמפום רציני).
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-01-07, 22:21   #42
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי משה.ל
די אני חייב להגיב לך הפעם אני לא יכול להיתאפק כבר!
אתה בכלל לא מאמין ב ה' ולא כלום,
אז זה ברור שהתגובה שלך תיהיה כול כך מפגרת.
אתה לא נותן כבוד לאף אחד,ובטח לא לדתיים.
אנחנו לא מצפים ממך להבין,הסירטון נועד להזיז משהו אצל היהודים שיחזרו קצת בתשובה..
אבל לך אין כבוד לאף אחד, אתה חש את עצמך יותר מידי ותאמת אין לך על מה.
אתה עוד לא פלטו שרון,אתה רק ילד חסר כבוד באופן מוחלט לדת ולמאמינים בדת.
בכול דבר אתה מזלזל תיכנס למכוני כושר בירושלים תישאל על ניסים התותח ותירא מה יספרו לך.
גם מבאים לך ווידאו שמוכיח הכול ואתה ישר קופץ זה לא אמיתי מבאים אישורים מהרופא וזה גם לא אמיתי. בוא אני יספר לך משהו בן דוד שלי עשה תאונה מליפני הרבה שנים הוא נהפך לצמח
דודה שלי ובעלה לא ידעו מה לעשות אם הלכו לצדיק רבי חיים שמעון פינטו זכותו תגן עלינו.
והוא אמר להם שיחזרו בתשובה והכול יסתדר הם חזרו בתשובה לאחר מלא שנים שהם חילונים שבכיפור בעלה של דודו שלי היה יוצא אם סגריות לרחוב חזרו בתשובה והבן החלים וקם ברוך ה' הוא לא צמח יותר וכול זה קרה אחרי שהוא נהפך לצמח איך תסביר את זה ?
גם זה מפוברק ? ייאלה תעשה לי טובה תתחיל לתת פה כבוד לאנשים אתה לא יותר טוב מאף אחד כאן. זה שאתה חילנוי לא נותן לך תזכות לעליב ככה בנאדם.
יאלה שתוק כבר לא מעניין....סיפורי סבטא...אני רוצה ליראות מסמסים של רופא שאומרים שאין לו תקווה והוא ימות בקרוב.אני רוצה ליראות אוחכה (מסמך של רופא) שאומר שאי אפשר לעזור לו הגידול גדול מידי והתפשט בכל הגוף ואין מה לעשות. תראה לי.אם אין לך סתום תפה ועל תגיב יותר.
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-01-07, 22:36   #43
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי משה.ל
די אני חייב להגיב לך הפעם אני לא יכול להיתאפק כבר!
אתה בכלל לא מאמין ב ה' ולא כלום,
אז זה ברור שהתגובה שלך תיהיה כול כך מפגרת.
אתה לא נותן כבוד לאף אחד,ובטח לא לדתיים.
אנחנו לא מצפים ממך להבין,הסירטון נועד להזיז משהו אצל היהודים שיחזרו קצת בתשובה..
אבל לך אין כבוד לאף אחד, אתה חש את עצמך יותר מידי ותאמת אין לך על מה.
אתה עוד לא פלטו שרון,אתה רק ילד חסר כבוד באופן מוחלט לדת ולמאמינים בדת.
בכול דבר אתה מזלזל תיכנס למכוני כושר בירושלים תישאל על ניסים התותח ותירא מה יספרו לך.
גם מבאים לך ווידאו שמוכיח הכול ואתה ישר קופץ זה לא אמיתי מבאים אישורים מהרופא וזה גם לא אמיתי. בוא אני יספר לך משהו בן דוד שלי עשה תאונה מליפני הרבה שנים הוא נהפך לצמח
דודה שלי ובעלה לא ידעו מה לעשות אם הלכו לצדיק רבי חיים שמעון פינטו זכותו תגן עלינו.
והוא אמר להם שיחזרו בתשובה והכול יסתדר הם חזרו בתשובה לאחר מלא שנים שהם חילונים שבכיפור בעלה של דודו שלי היה יוצא אם סגריות לרחוב חזרו בתשובה והבן החלים וקם ברוך ה' הוא לא צמח יותר וכול זה קרה אחרי שהוא נהפך לצמח איך תסביר את זה ?
גם זה מפוברק ? ייאלה תעשה לי טובה תתחיל לתת פה כבוד לאנשים אתה לא יותר טוב מאף אחד כאן. זה שאתה חילנוי לא נותן לך תזכות לעליב ככה בנאדם.
תגיד לי אתה מפגר?? צמח זה כשהמוח לא עובד ומשאירים אותך חי ע"י שמעפילים את הלב שלך ואת הריאות שלך מלאכותית זה אומר שאתה מת שנושם נקודה אתה לא יכול לחזור לחיים.

-אני לא מאמין באלוהים?? אני מאמין שיש אלוהים, אני והוא לא חברים טובים פשוט

-כבוד?? כבוד אני נותן למי שצריך אין פה יותר מידי כאלה ומי שיודע שמגיע לו יודע שהוא מקבל ממני

-התגובה שלי מפגרת??? אתה חושב שהסרטון הזה הוא הוכחה למשהו, הוא הוכחה שהדתיים רוצים להחזיר את כולם בתשובה.
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-01-07, 22:36   #44
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
יאלה שתוק כבר לא מעניין....סיפורי סבטא...אני רוצה ליראות מסמסים של רופא שאומרים שאין לו תקווה והוא ימות בקרוב.אני רוצה ליראות אוחכה (מסמך של רופא) שאומר שאי אפשר לעזור לו הגידול גדול מידי והתפשט בכל הגוף ואין מה לעשות. תראה לי.אם אין לך סתום תפה ועל תגיב יותר.
תבאמת לא מבין שהתרחש פה נס ולא חסרים ניסים בעולם הזה אף אחד פה לא כפה עלייך להאמין שזה בגלל בורא עולם אבל היה פה מקרה של אדם נגד כל הסיכויים ששרד ואני אישית מכיר מיקרה כזה בלי שום קשר לחזרה בתשובה איש באמונתו יחייה בקשר לאמינות של הסיפור באמת שלא נראה לי שאדם מכובד יפרסם אינפורמציה שיקרית שאלפי אנשים הולכים לראות .........
Deja Vu מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-01-07, 22:40   #45
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
-התגובה שלי מפגרת??? אתה חושב שהסרטון הזה הוא הוכחה למשהו, הוא הוכחה שהדתיים רוצים להחזיר את כולם בתשובה.
אכן. אין משהו שאני שונא יותר מפרופגנדה דתית - מנסיון. ולאו דווקא יהדות בלבד או בכלל.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-01-07, 22:45   #46
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
תבאמת לא מבין שהתרחש פה נס ולא חסרים ניסים בעולם הזה אף אחד פה לא כפה עלייך להאמין שזה בגלל בורא עולם אבל היה פה מקרה של אדם נגד כל הסיכויים ששרד ואני אישית מכיר מיקרה כזה בלי שום קשר לחזרה בתשובה איש באמונתו יחייה בקשר לאמינות של הסיפור באמת שלא נראה לי שאדם מכובד יפרסם אינפורמציה שיקרית שאלפי אנשים הולכים לראות .........
לא נס ולא נעליים. "לא ניראה לך" שאדם יפרסם אינפורמציה שיקרית שאלפי אנשים הולכים לראות? מה אתה אומר....בוא אני יגלה לך סוד. עושים הכל אבל הכל.....בשביל להחזיר אנשים בתשובה.וזה כולל לשקר ולרמות.והם גם לא מתביישים.
ישן 30-01-07, 22:53   #47
Antonator1
הושעה

ציטוט:
לא נס ולא נעליים. "לא ניראה לך" שאדם יפרסם אינפורמציה שיקרית שאלפי אנשים הולכים לראות? מה אתה אומר....בוא אני יגלה לך סוד. עושים הכל אבל הכל.....בשביל להחזיר אנשים בתשובה.וזה כולל לשקר ולרמות.והם גם לא מתביישים.
וזה עוד כלום לעומת סיפורי בולשיט מאורגן דתי אחרים ששמעתי וקראתי וחוויתי בחיים שלי...
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-01-07, 23:05   #48
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
לי דווקא כן, אלה הכל פרסומות של הרב שלי"טא הזה, שהמטרה היחידה היא להחזיר אנשים בתשובה כשהוא הרב שעוזר להם בתהליך, למה?? כי לפי האמונה שלהם כל אדם שהם מחזירים בתשובה זה עוד כמה נקודות למעלה
ישן 30-01-07, 23:10   #49
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
בסדר שמענו דתיים הם בני אדם רעים שמטרתם העיקרת זה להחזיר אנשים מסכנים בתשובה בשביל למרמר את חייהם שאני יבין מה תחושב האינטרס שלהם בניסיונת להחזיר אנשים בתשובה?? אני מבטיח לך שהכול מסיבות טהורות ומה קשור בכלל אני מדבר איתך על ניסים מה האינטרס שלו לשקר ולהכפיש את שמו לפני כל הקרובים שלו ולפני כל מי שמכיר תסיפור האמיתי שלו לטענתך?
ישן 30-01-07, 23:14   #50
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
לי דווקא כן, אלה הכל פרסומות של הרב שלי"טא הזה, שהמטרה היחידה היא להחזיר אנשים בתשובה כשהוא הרב שעוזר להם בתהליך, למה?? כי לפי האמונה שלהם כל אדם שהם מחזירים בתשובה זה עוד כמה נקודות למעלה
בסדר זכותם המלאה לנסות לשכנע אותך בדרך שהם רואים לנכון אין פה שום דבר פסול ורק שתבין אני חילוני גמור אבל אתם פשוט מתנהגים בבורות כלפיי השונה לא משנה מאיזה בחינה נטייה מינית השקפת עולם שונה משלך אידיאל שונה משלכם יו תתגברו כבר ילדודס...
ישן 30-01-07, 23:17   #51
snir
חבר פעיל

חחחחחחחחחחחחחח
מי זה הליצן הזה שאמר שתנו לי 200 אלף שקל ואני מפיק לכם גם סרט כזה?!
תגיד אתה מטומטם?!
בו נחשוב ביחד.....למה שהבנאדם יפיק סרט כזה על עצמו?!
הוא מרוויח מי זה כסף?! מה יוצא לו מי זה?!
הוא חזר בתשובה כי הוא מאמין בדרך מסויימת בחיים, שלפי דעתו הדרך היא זאת שהצילה
אותו ממות.
הוא בסה"כ מפרסם את "הנס" (לפי דעתו) שהיה לו והוא מאמין שהוא צריך להסביר לאנשים
שגם הם צריכים לחזור בתשובה (הוא לא מרוויח כסף מיזה ולא כלום).

דבר שני
אני לא מבין מה כואב לכם הלב?!, בנאדם בא ושופך את הלב שלו ומה קרה לו...
הוא ביקש כסף משהו?!
הוא בסה"כ סיפר את המקרה שלו והוא מאמין בזה שאם הוא יספר את המקרה
אולי אנשים יחזרו כמהו בתשובה...

דבר שלישי
אני אישית מכיר 3 אנשים שחזרו בתשובה
ושלושתם אמרו לי שהחיים של בנאדם דתי זה דבר שונה...

רוב האנשים מעדיפים לברוח מאמת
כך אנחנו תמיד עושים בחיים בורחים...עובדים על עצמנו...בכל דבר בחיים
תגידו מה שתירצו...אם באמת לא הייתם עובדים על עצמכם הייתם אומרים לעצמכם
אולי נלך לבדוק למה אנשים חוזרים בתשובה...אולי זו האמת...(סתם רק לבדוק...)
אבל אנחנו רגילים לברוח...כמו שבנאדם מעשן ואומר לעצמו אל תדאג יהיה פסדר...

**לכל הספקנים שבינינו אני לא דתי...**
snir מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-01-07, 23:18   #52
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
בסדר שמענו דתיים הם בני אדם רעים שמטרתם העיקרת זה להחזיר אנשים מסכנים בתשובה בשביל למרמר את חייהם שאני יבין מה תחושב האינטרס שלהם בניסיונת להחזיר אנשים בתשובה?? אני מבטיח לך שהכול מסיבות טהורות ומה קשור בכלל אני מדבר איתך על ניסים מה האינטרס שלו לשקר ולהכפיש את שמו לפני כל הקרובים שלו ולפני כל מי שמכיר תסיפור האמיתי שלו לטענתך?
כמו שאיתי אמר זה עוד כמה נקודות למאלה , בכל מקרה המסכן הזה אפילו לא מסתקל במצלמה ,הוא אם הראש בריצפה. אם הוא באמת היה ניצל בנס מ-ה" הוא היה אם הראש בשמיים תבין את זה איך שאתה רוצה.
ישן 30-01-07, 23:18   #53
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
בסדר זכותם המלאה לנסות לשכנע אותך בדרך שהם רואים לנכון אין פה שום דבר פסול ורק שתבין אני חילוני גמור אבל אתם פשוט מתנהגים בבורות כלפיי השונה לא משנה מאיזה בחינה נטייה מינית השקפת עולם שונה משלך אידיאל שונה משלכם יו תתגברו כבר ילדודס...
כן?? אז עכשיו זה נותן להם זכות לטפח תקווה לכל הילדים במחלקות האוניקולוגיות ברחבי הארץ שאם הם יחזרו בתשובה אז פתאום הגידול עשר ס"מ בראש שלהם או שהלוקימיה החמורה שלהם פשוט תעלם כמו שהיא הגיעה???
ישן 30-01-07, 23:21   #54
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי snir
חחחחחחחחחחחחחח
תגיד אתה מטומטם?!
בו נחשוב ביחד.....למה שהבנאדם יפיק סרט כזה על עצמו?!
הוא מרוויח מי זה כסף?! מה יוצא לו מי זה?!
הוא חזר בתשובה כי הוא מאמין בדרך מסויימת בחיים, שלפי דעתו הדרך היא זאת שהצילה
אותו ממות.

דבר שני
אני לא מבין מה כואב לכם הלב?!, בנאדם בא ושופך את הלב שלו מה קרה לו
הוא ביקש כסף משהו?!
הוא בסה"כ סיפר את המקרה שלו והוא מאמין בזה שאם הוא יספר את המקרה
אולי אנשים יחזרו כמהו בתשובה...

דבר שלישי
אני אישית מכיר 3 אנשים שחזרו בתשובה
ושלושתם אמרו לי שהחיים של בנאדם דתי זה דבר שונה...

רוב האנשים מעדיפים לברוח מאמת
כך אנחנו תמיד עושים בחיים בורחים...עובדים על עצמנו...בכל דבר בחיים
תגידו מה שתירצו...אם באמת לא הייתם עובדים על עצמכם הייתם אומרים לעצמכם
אולי נלך לבדוק למה אנשים חוזרים בתשובה...אולי זו האמת...(סתם רק לבדוק...)
אבל אנחנו רגילים לברוח...כמו שבנאדם מעשן ואומר לעצמו אל תדאג יהיה פסדר...

**לכל הספקנים שבינינו אני לא דתי...**
1) למה שהסיפור הזה יהיה אמיתי?? הוא אומר שיש לו גידול בעצם הזנב בסרטון ואנשים שכיביכול דיברו איתו מהפורום אמרו שהוא אמר להם שהיה לו סרטן בכבד שתי גרסאות?? מעניין
2) שפך את הלב האא?? מזה שפך....שימו לב שאשתו והוא משתמשים כמעט באותם מילים, רק שאשתו אומרת אותן קודם, לפי דעתי הוא אפילו לא זכר את התסריט ופשוט התחיל לחקות את אשתו
3) ברור שלהיות דתי זה שונה מלהיות חילוני, כשאתה דתי אתה נדפק כי אתה חושב שאתה יכול לתלות הכל באלוהים בעוד שחילוני לא תולה שום דבר באף אחד פרט לעצמו ובגלל זה הוא מצליח
ישן 30-01-07, 23:25   #55
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי snir
חחחחחחחחחחחחחח
תגיד אתה מטומטם?!
אתה רוצה להכיר?שאתה שועל מי אני?או שסתם בה לך קצת צומת לב?תפסיק לרשום שטויות.לא יעזור לך.
ישן 30-01-07, 23:26   #56
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
כן?? אז עכשיו זה נותן להם זכות לטפח תקווה לכל הילדים במחלקות האוניקולוגיות ברחבי הארץ שאם הם יחזרו בתשובה אז פתאום הגידול עשר ס"מ בראש שלהם או שהלוקימיה החמורה שלהם פשוט תעלם כמו שהיא הגיעה???
אין לך מושג כמה הנושא הזה נוגע לליבי ותאמין לי שלילדים האלה זה הדבר היחיד שנשאר תקווה ועד שמישהו מנסה להפיח תקווה בילדים האלה שהם יכולים לשרוד אני לא רואה פה מה הבעיה
ישן 30-01-07, 23:27   #57
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
אין לך מושג כמה הנושא הזה נוגע לליבי ותאמין לי שלילדים האלה זה הדבר היחיד שנשאר תקווה ועד שמישהו מנסה להפיח תקווה בילדים האלה שהם יכולים לשרוד אני לא רואה פה מה הבעיה
ואז מה הרבנים האלה יגידו להם כשהם ידעו שהם לא יקומו למחרת בבוקר כי תרומת העצם לא הגיעה, או כי החתיכת כבד שהם צריכים נאבדה?? גם אז הם יחשבו שאלוהים יציל אותם??
ישן 30-01-07, 23:34   #58
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
ואז מה הרבנים האלה יגידו להם כשהם ידעו שהם לא יקומו למחרת בבוקר כי תרומת העצם לא הגיעה, או כי החתיכת כבד שהם צריכים נאבדה?? גם אז הם יחשבו שאלוהים יציל אותם??
אני לא מבין מה השורה התחתונה שלך?
ישן 30-01-07, 23:35   #59
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
אני לא מבין מה השורה התחתונה שלך?
כל האנשים החולים שהם פונים אליהם, הם מטעים אותם, מנצלים את חולשתם, על מנת להחזיר אותם בתשובה
ישן 30-01-07, 23:39   #60
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
כל האנשים החולים שהם פונים אליהם, הם מטעים אותם, מנצלים את חולשתם, על מנת להחזיר אותם בתשובה
וזאת על מנת להשיג נקודות בשמיים לטענתך איזה נקודות בדיוק תחושב שהם יחשבו שהם משיגים בשמיים בזמן שלטענתך הם מטעים ומנצלים חלשים?
תגובה