|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() איזה פוסטמה אישתו, תראו איך כל הסרטון היא מזיזה את הראש כמו פוסטמה (כולל מבטא ומבט של פוסטמה, אבל שווה פמפום רציני).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
-אני לא מאמין באלוהים?? אני מאמין שיש אלוהים, אני והוא לא חברים טובים פשוט -כבוד?? כבוד אני נותן למי שצריך אין פה יותר מידי כאלה ומי שיודע שמגיע לו יודע שהוא מקבל ממני -התגובה שלי מפגרת??? אתה חושב שהסרטון הזה הוא הוכחה למשהו, הוא הוכחה שהדתיים רוצים להחזיר את כולם בתשובה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#46 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
חחחחחחחחחחחחחח
מי זה הליצן הזה שאמר שתנו לי 200 אלף שקל ואני מפיק לכם גם סרט כזה?! תגיד אתה מטומטם?! בו נחשוב ביחד.....למה שהבנאדם יפיק סרט כזה על עצמו?! הוא מרוויח מי זה כסף?! מה יוצא לו מי זה?! הוא חזר בתשובה כי הוא מאמין בדרך מסויימת בחיים, שלפי דעתו הדרך היא זאת שהצילה אותו ממות. הוא בסה"כ מפרסם את "הנס" (לפי דעתו) שהיה לו והוא מאמין שהוא צריך להסביר לאנשים שגם הם צריכים לחזור בתשובה (הוא לא מרוויח כסף מיזה ולא כלום). דבר שני אני לא מבין מה כואב לכם הלב?!, בנאדם בא ושופך את הלב שלו ומה קרה לו... הוא ביקש כסף משהו?! הוא בסה"כ סיפר את המקרה שלו והוא מאמין בזה שאם הוא יספר את המקרה אולי אנשים יחזרו כמהו בתשובה... דבר שלישי אני אישית מכיר 3 אנשים שחזרו בתשובה ושלושתם אמרו לי שהחיים של בנאדם דתי זה דבר שונה... רוב האנשים מעדיפים לברוח מאמת כך אנחנו תמיד עושים בחיים בורחים...עובדים על עצמנו...בכל דבר בחיים תגידו מה שתירצו...אם באמת לא הייתם עובדים על עצמכם הייתם אומרים לעצמכם אולי נלך לבדוק למה אנשים חוזרים בתשובה...אולי זו האמת...(סתם רק לבדוק...) אבל אנחנו רגילים לברוח...כמו שבנאדם מעשן ואומר לעצמו אל תדאג יהיה פסדר... **לכל הספקנים שבינינו אני לא דתי...** |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2) שפך את הלב האא?? מזה שפך....שימו לב שאשתו והוא משתמשים כמעט באותם מילים, רק שאשתו אומרת אותן קודם, לפי דעתי הוא אפילו לא זכר את התסריט ופשוט התחיל לחקות את אשתו 3) ברור שלהיות דתי זה שונה מלהיות חילוני, כשאתה דתי אתה נדפק כי אתה חושב שאתה יכול לתלות הכל באלוהים בעוד שחילוני לא תולה שום דבר באף אחד פרט לעצמו ובגלל זה הוא מצליח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|