|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אם בשייקים עסקינן..
תגידו מה עדיף,שיבולת שועל 200 גרם זה בערך 800 קלוריות,+חלב+אבקת חלבון,זה יוצא בערך 1000 קלוריות,עכשיו שיבולת שועל עולה לי 500 גרם ב6 שקל ואני יכול להשיג ביותר זול אם יקנה מחנות המפעל,בקיצור שיבולת שועל לכל החודש פלוס אבקת חלבון יצא לי איזה 250 שקל.. זה עדיף על גיינר או שהפחמימות וכל המרכיבים התזונתיים בגיינר הם יותר טובים? או שעדיף בכלל את שתיהם גם השיבולת שועל וגם הגיינר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה שאני קולה קילו ב6 שקל.. תקנה במשקל באיזה חנות של גרוזינים. ומשה, אצלי זה אותו דבר עם הקריאטין אקסטרים (לימונדה). כשמגיע הזמן לשתות את זה אני מעלה דמעות בעיניים רק מהמחשבה איך אני עכשיו הולך לשתות את זה :cry_1: אבל אין מה לעשות לצערי, עוד שבועיים ככה זה יגמר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=P-a-n-1-c]עדיף ש"ש
חוץ מזה שאני קולה קילו ב6 שקל.. תקנה במשקל באיזה חנות של גרוזינים. סבבה אחי תודה. ותגידו מה אתם אומרים על זה http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1 שווה לקנות את זה עכשיו או קודם לעלות במאסה כמו שצריך ואז להשתמש בזה ולנצל את זה כמו שצריך |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל את השיבולת שועל גם לא מבושלת אבל שם משו כמו חצי דקה במיקרו ...
בקשר לזה ש"ש מבושלת - הנפח שלה פשוט מתעצם שאני אוכל אותה לא מבושלת אני מרגיש מלא אבל מסגול לאכול הכול ולא להיות מפוצץ .. פעם שבישלתי אותה זה היה משו כמו חצי סיר קטן+ בקושי גמרתי את זה .. זה תקע אותי לכל היום |
![]() |
![]() |