|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
סתם רוצים לעשות בארץ עוד כסף, שגם ככה המחיר גבוהה פי 2 מחו"ל בארץ 370 שקל שזה בערך 90 ומשו דולר, בbb.קום זה עולה פי 2 פחות $42.99 ליחידה עם משלוח זה 70 דולר אולי וכמובן תוקעים עוד פורמולת ודוגמיות בפנים ומי שרוצה יש חלבון חדש ומצוין של גספרי נוטרישן שאומרים שהטעם שוקולד שלו פשוט מעולה קרמי כזה http://tinyurl.com/MyoFusion תזמינו תשוקולד ועם הקופן הנחה הבא ציטוט:
חלבון מעולה ב200 שקל נערך לאחרונה על ידי gilsXM, 05-06-09 בשעה 12:29. |
||
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכוונה לציון שם האתר שהזמת ממנו |
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() רוב ההאחריות למחיר מוטלת על היבואן ישראלבודי אומנם עושים רווח אבל המחיר פחות או יותר אחיד בין כל החנויות אם הפרשים של 30-50 שקלים , אני לא בא פה להצדיק אותם כיוון שברוב בהמקרים המחיר פה יותר יקר משאר החנויות
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה שכן ישראלבודי לא מוכרים גספרינוטרישן אז אין שום בעיה. כנראה שהחיים שלך בזבל שאתה ככה מותח ביקורת על כל דבר, בלי אפילו לחשוב על השטויות שאתה כותב, באתי לעזור לבחור ולכלל הפורום ותראה איזה זלזול אתה נותן. נערך לאחרונה על ידי gilsXM, 05-06-09 בשעה 12:41. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמרת לאנשים לא לקנות בחנות שהפורום משתייך לה ועוד הבאת לינק לחנות אחרת + קופון הנחה לאותה חנות.. לא ממש מקובל אח שלי:d |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם ערכתי תהודעה שלי כלינק רק למוצר של גספרינוטרישן שהוא לא נמכר בחנות וזה מוצר חדש ששווה לנסות. |
|
![]() |