|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מנסים לעזור לך אתה לא רוצה לא צריך מה אתה מחכה שמישהו יכתוב כן תקנה אופטימום יש 4 גרם גלוטמין במנה ואז תלך לקנות בלב שקט אז סבבה באמת אופטימום היא איכות ואם לא חסר לך כסף אז לבריאות תקנה אפילו פרוקומפלקס אבל אין סיבה לא לקנות משהו לא פחות טוב למטרה שלך ולחסוך קצת כסף עם מה שתחסוך תקנה חזה עוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"
|
![]() ציטוט:
ביום מכסים לי את זה. לגבי הפרוקומפלקס... תגידו שאני טיפש ומה לא, אבל לפי דעתי האבקה הזאת היא סה"כ בזבוז, אחרי הכל ההבדלים בינה לבין הגולד זה שמוסיפים חלבון מביצה(אלבומין) שלוקח לו מלא זמן להיספג (מה שאני לא צריך אחרי אימון ובבוקר) יש שם איזה 700 גרם יותר bcaa ו700 גרם יותר גלוטמין שזה בזכות צפיפות קצת יותר גבוה של חלבון, וכמה ויטמינים. הסיבה שאני חושב שזה בזבוז היא תוספת האלבומין שלדעתי נוגדת את כל מטרת חלבון מי הגבינה, מהירות ספיגה מקסימלית לאחר אימון או בבוקר. זה שבאתר ועל האריזה רושמים 55-60 גרם חלבון למנת הגשה של פרוקומפלקס ובשום מקום לא רושמים שמנת הגשה שווה ל74 גרם של אבקה שזה אומר שמיכל של 2 קילו מכיל 30 מנות כאלה שזה ממש לא שווה. לפי דעתי הסיבה לזה שמנות ההגשה כאלה גדולות היא כדי לספק את אותה כמות חלבון מי הגבינה. אם מישהו עדיין חושב שהפרו קומפלקס עדיפה, אני אשמח לדעת למה. מה שאני מחפש זה את חלבון מי הגבינה האיכותי ביותר, עד עכשיו הכל מצביע על האופטימום גולד... וכנאה אותו אני אקח. אני מאוד מצטער אם הירידה שלי לפרטים הקטנים מעצבנת מישהו, אני פשוט רוצה את הטוב ביותר בשביל הגוף שלי. תודה לכל מי שעזר עד עכשיו. ואגב אני אוכל לפחות קילו חזה עוף בשבוע ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"
|
![]() כי ממה שהבנתי אנשים תופסים מהפרו קומפלקס, אני שמח שיש עוד אנשים שחושבים כמוני :p
(היגיון בריא לדעתי) |
![]() |
![]() |