ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-06-09, 21:01   #1
tal_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלtal_s

חדר כושר: גו-אקטיב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי max75kg צפה בהודעה
אם אתה עולה במשקלי העבודה בחיטוב אז אתה עולה גם במסת השריר. אי אפשר לעלות במשקלי עבודה בלי לעלות במסת השריר.
אתה טועה, נעזוב לרגע אותי... בנאדם שנמצא במאזן קלורי נטרלי בשביל להשאר באותה קטגורית משקל וימשיך להתחזק .. הוא לא יעלה במאסת שריר אבל הוא כן יעלה במשקלי עבודה..
אפשרות 2, בנאדם טבעי שמיצא את פוטנציל הגדילה שלו , לא יעלה מאסת שריר אבל מצד שני ימשיך להתחזק(עד גיל מסוים שרמות הטסט מתחילות לרדת אפשר להתחזק עד כמעט בלי הגבלה רק קצב ההתקדמות הוא זה שיורד)
tal_s מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-06-09, 21:07   #2
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי גבר צפה בהודעה
במקום להתווכח תעלו שניכם תמונות עדכניות שלכם ונראה מי נראה יותר טוב
כשאחד מאיתנו על אחוז שומן 12 והשני על 16 זה קצת לא פייר אתה לא חושב? נעלה תמונות בסוף חיטוב שלי כי צח לא צריך חיטוב הוא עולה רק במסת שריר אז הוא יהיה כל הזמן מחוטב ואין לו בעיה להמשיך מסה בזמן שאני עוסק בחיטוב.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s צפה בהודעה
אתה טועה, נעזוב לרגע אותי... בנאדם שנמצא במאזן קלורי נטרלי בשביל להשאר באותה קטגורית משקל וימשיך להתחזק .. הוא לא יעלה במאסת שריר אבל הוא כן יעלה במשקלי עבודה..
אפשרות 2, בנאדם טבעי שמיצא את פוטנציל הגדילה שלו , לא יעלה מאסת שריר אבל מצד שני ימשיך להתחזק(עד גיל מסוים שרמות הטסט מתחילות לרדת אפשר להתחזק עד כמעט בלי הגבלה רק קצב ההתקדמות הוא זה שיורד)
אם מדברים על מתאמנים מתחילים אז זה ייתכן (גוף האדם לא שחור לבן אני יודע. אבל נשמע לי לא הגיוני שבן אדם יעבוד על היפרטרופיה, יעלה במשקלים ולא יעלה במסה). אבל מתאמן שכבר ניצל חלק גדול מהפוטנציאל הגנטי לא יוכל להתקדם במשקלים במאזן נייטראלי.
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-06-09, 21:10   #3
tal_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלtal_s

חדר כושר: גו-אקטיב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי max75kg צפה בהודעה
כשאחד מאיתנו על אחוז שומן 12 והשני על 16 זה קצת לא פייר אתה לא חושב? נעלה תמונות בסוף חיטוב שלי כי צח לא צריך חיטוב הוא עולה רק במסת שריר אז הוא יהיה כל הזמן מחוטב ואין לו בעיה להמשיך מסה בזמן שאני עוסק בחיטוב.

אם מדברים על מתאמנים מתחילים אז זה ייתכן (גוף האדם לא שחור לבן אני יודע. אבל נשמע לי לא הגיוני שבן אדם יעבוד על היפרטרופיה, יעלה במשקלים ולא יעלה במסה). אבל מתאמן שכבר ניצל חלק גדול מהפוטנציאל הגנטי לא יוכל להתקדם במשקלים במאזן נייטראלי.
לא נכון.. תעבור עוד פעם על החומר או שתבחר יותר בקפידה את המקורות שאתה מקשיב להם
tal_s מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-06-09, 21:15   #4
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s צפה בהודעה
לא נכון.. תעבור עוד פעם על החומר או שתבחר יותר בקפידה את המקורות שאתה מקשיב להם
אולי אתה יכול להפנות אותי למה שאני צריך לקרוא?
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה