|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה כבר פורסם לפני כמה חודשים, ואישתו באמת כוסית.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() מישהו הצליח להבין במה הוא חלה בכלל? אישתו אומרת בהתחלה כאבים ב"זנב התחתון" (איפה זה הזנב העליון?! חח) ואח"כ הם מדברים על דימומים רקטליים, בהמשך מדובר על צבע עור צהוב שזה תופעה שבדרך כלל נגרמת ע"י בעיה חמורה בכבד (אפשרי גם משימוש בסטרואידים שעוברים פירוק שם) בהמשך היא אומרת שה"גידול" גדול מדי...
בכל מקרה נשמע לי קשקוש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לקח חורמים מסוכנים ומסרטנים ללא כל השגחה רפואית ומזה נייהה לו גידול... חוץ מזה יש עוד הרבה סיפורים כאלו ותאמינו לי שזה הכל אמיתי אני לא דתי או משו אבל זה הכל אמיתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() מעניין כמה דיבולים הוא לקח שהוא עלה 8 קילו בשבועיים.. עזוב אותך בחיית....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תותח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() איזה פוסטמה אישתו, תראו איך כל הסרטון היא מזיזה את הראש כמו פוסטמה (כולל מבטא ומבט של פוסטמה, אבל שווה פמפום רציני).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() זה הדוס המטומטם שאשתו צעירה ממנו ב20 שנה וחסר לה שמישהו יבקר לה מתחת לקו החגורה.? כי זה באמת אחד המפגרים פתאום מתחיל ללכלך על חיים חילונים, כשהוא היה חילוני לא ראיתי אותו סובל בדיוק :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() אני מנחש שזה סירטון על הדתי שהיה בודיבילדר לשעבר ואחריזה עבר הרבה מחלות התחיל לאמין באלהים והכול עבר לו ... אז אני לא מאמין לסיפור הזה
![]() למרות שאני מאמין באלוהים ועוד איך מאמין ![]() |
![]() |
![]() |