|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() כוס אמק עוד הפעם החרטה הזה!!!!
![]() כל אה חזרה בתשובה וזה.... נו באמת איך אפשר לאמין לזה? זה תחבולות של דוסים.כרגיל..כל שבוע תופסים איזה דוס בקולבוטק על איזה משהו.. הוא היה שרירי?סבבה! עכשיו הוא שחיף?נכון כי הוא הפסיק להשתמש בחומרים ואפסיק לאכול ולאתמן (כניראה ביגלל בריאות שנידפק לו בלי השגחה). עלק הרופאים אמרו לו שהוא מת 100% ופיטעום הוא בריא ביגלל ה" חא חא חא יאלה יאלה.... זה אותו חרטה כמו בסירטון הזה...http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1279219 היה עליו דיון פאם. זה אותו סיפור.. שמענו כבר... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ובתור ירושלמי שמכיר את ניסים זה סיפור אמיתי אז אני מציע לך לא לדבר שטויות. זה שאתה נגד דתיים זה בעיה שלך אבל תלמד להגזים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא אמר שהסיפור לא אמיתי.תקרא שוב את האודעה שלי ותבין. ואני לא נגד דוסים איפו אמרתי את זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא אמר שהסיפור לא אמיתי הקשבת לעצמך ? כי כול מה שאמרת מיקודם סותר את כול מה שאמרת. ואלו שאומרים לך לחזור בתשובה לא מופעים בסירטון. אני דיברתי על הסירטון עצמו נכון שהוא מיועד להחזיר אנשים בתשובה.. אבל מי אתה שתקום ותגיד שכול מה שנאמר בסירטון מפוברק ? יש אישורים מרופא(אני מאמין שתגיד שהם מזויפים) חצי ירושלים מכירה אותו ואת המחלה שהיתה לו. טוב חלס אין לי כוח לריב איתך ועל כול השטויות האלה זה לא אמיתי הכול שקר כאן.. המשך ערב נעים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() קיצר להרבה אנשים יש שפעת לא צריך לחזור בתשובה בשביל זה
ואם מישהו חושב שהסרטון הזה לא נועד על מנת להחזיר בתשובה משהו דפוק אצלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |