|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לעלות לפה תמונות של שיפור אבל אני לא כל כך יודע איך לעשות פוזינג כדי להראות את התוצאות למשל איך מראים את החזה טוב או איך פורסים גב..
לא יודע אם זה הכי קשור לפה.. אבל זה נראלי הכי מתאים אשמח אם תסבירו לי תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() להראות את החזה יש לך פוזות צדדיות כאלה כמו סייד צ'סט או סייד טרייספס..פריסת גב אתה פשוט תופס במותניים ו"מוציא את הכנפיים", תנסה זה יבוא..זהו השאר תאלתר תראה מתמונות של אנשים שהם מפרסמים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז זהו שאין לי מושג איך עושים סייד צ'סט או סייד טרייספס (אני לא יודע אפילו מה זה חחח אני רק יודע שאיך שזהוא זה קשור ליד קדמית אם אני לא טועה)
תודה שאתה עוזר אשמח לעוד תגובה שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() http://israelbody.com/showthread.php?t=54537
סייד צ'סט זה הראשון, סייד טרייספס זה האחרון. בגב אין יותר מדי מה לדבר, פשוט תפרוס אותו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה גם להראות חזה וגם יד אחורית אז מה שהוא הראה בתמונות זה מה שאני צריך לעשות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה עם הסייד צ'סט ? בסייד טרייספס פשוט הזוית צילום לא משהו, צודק. אבל העיקרון הוא שהוא יבין את הפוזות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() צודק, המטרה היא להראות את הטרייספס. הייתי מצלם שוב אבל המצלמה לא בהישג יד..פעם אחרת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
|||