|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() סבבה לך תפמפם את הבייספס והבטן רק צא מהאשכול אנחנו לא תומכים בפיגור של מאמני וינגייט (אני מכליל כמובן. לא כל מאמני הוינגייט כאלה גרועים אבל זאת דוגמא לתוכנית אימונים שיתנו לך בגו אקטיב מאמנים שרק עברו קורס מסכן בלי שהם קראו אפילו ספר אחד על פיתוח גוף)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דיברתי על זה שהמצלת לו לעבוד עם שני סטים לשריר קטן וארבעה לשריר גדול (אם אתה מתכוון לנסות להצדיק את עצמך, חכה לתגובות אחרות\תקרא מאמרים\תקרא דיונים אחרים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כדאי שאתה תתחיל לקרוא ותתחיל מקצת קריאה על תוכנית הss ותוכניות בסגנון 5x5. אתה פשוט מוציא את עצמך פה מפגר תראה את התוכנית שFAT BOY הביא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
ילד קוביות.
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אני לא מכיר אותך, אבל לפי ההודעות שלך אפשר בהחלט לשייך אותך לקבוצה הזאת.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אללק מראה לי לוגו מעפן חש גיבור. אין לך שמינית מהידע שלי תתחיל מלקרוא את זה http://israelbody.org/index.asp?cate...articleid=1169 ואז תעבור לתוכנית נורמאלית ותפסיק לפמפם את הבייספס כדי "לעצב" ו"לנפח" אותו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לgnr אתה מפגר לך תעשה אימון fbw עם 50 סטים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך תעשה תקורס"המיסכן הזה של וינגט"וניראה מי חמור או מי יודע דברים.אל תזלזל בחומר שלומדים שם ,אתה לומד את זה?אתה יודע ביכלל מה לומדים שם?לך תילמד תחומר הזה ונדבר,אבל בתכלס,וינגט מוציאה מדריכים מעולים לשוק,נכון לא כולם טובים,אתה מיתיחחס למיכללה הזאת כאילו היא מוציאה רק מפגרים...היא הוציאה ומוציאה מדריכים מעולים..יש ויש..צריך להיות פתוח להמון דברים והרהבה דרכים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה מזלזל נורא, אין לך ידע רפואי כולשהו חוץ מכמה מאמרים באינטרנט זה לא הופך אותך לגאון. ולפי מה שהבנתי מהתכונית זה a b ? צבעים אדום כחול האלו. אם כן אז 2 סטים לשריר קטן זה לא מספיק, למרות שגם ב fbw הייתי עושה לפחות 3... לא מבין מי התחיל תקטע הזה של תעשו 3 סטים שריר קטן 6 גדול, שאני הולך למכון בחיים שלי לא ראיתי מתאמן 'רציני' שעושה פחות מ9 סטים לגדול ו6 לקטן. אמנם יש כאלו שמגזימים אבל 2 זה כלום גם עם rm 6. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
בדרך כלל אלו אנשים שמתעסקים בספורט הזה באופן רציני, קוראים דברים מסביב, ולכן יש להם ידע רחב. יש לי חבר שהוא מדריך, והוא מספר לי דברים שלימדו אותו. פשוט קשה להאמין לכמות השטויות שיוצאות משם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם אין לבן אדם ידע/ניסיון (אמיתי) מעבר למה שהוא למד בוינגייט, הסיכוי שזה יהיה מאמן יעיל זה כמו הסיכוי שלי לזכות במר אולימפיה. הלימודים של וינגייט טובים בכל מה שקשור לאנטומיה,פיזיואולוגיה וביומכניקה בסיסית של הגוף אבל מבחינת בניית תכניות אימונים וצורת עבודה יש הרבה לאן להתקדם, הבעיה העיקרית זה שמלמדים לחשוב בתבנית מאוד פשוטה בלי הרבה מקום לנוע, שזה עוד היה יכול להיות בסדר אם זאת הייתה תבנית שימושית למתאמן הממוצע. הדבר הכי חשוב בוינגייט זה ללמד אנשים לאמן בצורה הכי בטוחה שזה הרבה פעמים לא הכי יעילה wont get far by playing it safe
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |