|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים איתך למרות שלי יש יד מאוד ממוצעת מינוס ואני מרים משקל כבד בביספס יחסית, ואנשים שמרימים הרבה פחות לעיתים רבות נראים הרבה יותר חזקים ומאסיבים, אבל זה עניין של גנטיקה.
מה שכן ב3 חודשי אימונים להגיע ל52 מילטרי פרס לא נראה לי אפשרי, אולי בפאונדים אבל בגיל הזה עם רמות טסט' יותר נמוכות אז בכלל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
נראה לך הגיוני גנטיקה לא גנטיקה שיהיה על סייקל הוא לא מרים ככה במשקל 58 קילו אחרי 3 חודשי אימון מה אתה גנוב ?
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמרתי שאני מסכים איתך חח. ושההבדל הוא שאני מתאמן שנים לא 3 חודש ד"א. ואין מצב להרים 50 קילו בפרס' אחרי 3 חודשים פשוט אין ועוד להגיד שזה קל. אני ניסיתי 40 בקושי שרדתי סט אחד וזה אחרי הרבה זמן. נערך לאחרונה על ידי נעל, 31-05-09 בשעה 13:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה אתם רוצים ממנו..הבחור נראה אחלה רק באמת לא נראה שהוא עושה 52 מיליטרי,בלי להעליב
אבל מבחינת מראה?הוא נראה מעולה-יד בערך 34-5 על אחוז ושמן נמוך נראה לא רע בכלל!איך האחורית שלך אחי?רואים שהקידמית טובה. וגם יחסית לגיל הוא נראה טוב מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
יש לבחור בסיס מעולה . פשוט שיפסיק לחרטט במשקלי עבודה שלו ![]()
![]() |