|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() fatboy מספיק לזלזל במאמנים כל הזמן..
אני אישית חושב שיש כאלה שבאמת מבינים אז חלאס להכליל. עוד משו אז אתה אומר שהמרפקים יכולים לברוח ? כל עוד האחיזה היא אחיזה צרה זה בסדר? אני משתדל כל הזמן שהמרפקים יהיו צמודים אבל זה בורח ליי שאני עולה אני לא מבין תתשובה שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
המרפקים שלך צריכים להיות במנח שהכי קל לך להרים בוא את המשקל, תלך אם מה שהגוף שלך רוצה לעשות, לא נגד נ.ב מה שאמרתי פה לא תקף לתרגילים אחרים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שזה המטרה של התרגיל!.. .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() +1000