|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התוכנית שלי , שמע אני לא הכי מבין בפיתוח גוף , אני בניתי לעצמי אותה , כי כשאני עובד ככה אני מרגיש שאני מתחזק מאד. A: 6 סטים של מקסימום שכיבות שמיכה (180 סט ראשון , אחרכ עוד 5 של בערך 90-100) אחרכ 4 סטים של מקסימום שכיבות שמיכה , אני יורד מהר ואת העלייה אני עושה מאד מאד לאט , בערך 10 שניות לוקח לי לעלות את הגוף. אחרכ עוד 4 סטים של מקסימום שכיבות שמיכה ואז עוד 4 סטים של מקסימום שכיבות שמיכה כשהרגליים שלי על ספסל יחסית גבוה. חשוב להדגיש שבכל סט שאני עובד אני מגיע לכשל , אני מגיע למצב שאני לא מסוגל לעלות את עצמי כבר והגוף שלי נופל לקרקע למצב שכיבה. בסרט האחרון באימון חזה שלי אני מצליח לעשות רק 4 חזרות , החזה שלי מאד מאד מותש. יד אחורית :אחרכ אני עושה 8 סטים של מקבילים עם משקולות של 10-25 קילו עלי , 12 חזרות כל סט. ואז עוד 4 סטים בלי משקל , של מקסימום. גב תחתון אני עושה 3 סטים של 20 b גב אני עושה 8 סטים של מתח עם 10-15 קילו עלי . 10-30 חזרות , תלוי במשקל שאני שם על עצמי ואחרכ כשאני ממש מותש אני מוריד את המשקולות ועובד בלי משקל 4 סטים של מקסימום. רגליים אני עושה סקאווטים חופשי , 12 סטים של 30-40 , כשבכל חזרה אני נשאר כמה שניות למטה. אחרכ עושה בטן |
|
![]() |
![]() |