|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() אחי אם עליך המוצרים האלה לא עובדים זה לא אומר שזה לא עובד על אף אחד,אני אומר לך מניסיון שזה עזר לי המון(במיוחד ה-no-xplode)בכוח ובהתאוששות באימון וגם ראיתי תוצאות הרבה יותר טוב ממש גדלתי באותה תקופה,לא יודע מה יהיה עכשיו עם האנימל פאמפ כי לקחתי רק פעם אחת ועל אותה הפעם נתפס לי הצוואר המז*** ועכשיו אני משותק וגם מעצבן לקחת 9 כדורים שכל אחד בגודל של אצבע,אבל המוצרים האלה עובדים ולא פסיכולוגית,אולי הקריאטין כן אבל מוצרי הנו לא.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא רואה סיבה לקנות שום תוסף תזונה מעבר ל חלבון\גיינר\קפאין\אומגה 3\מולטיויטמין\קריאטין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לקחת את זה, זה ממש לא מעצבן הייתי שם שתי שקיות שלמות בפה ובולע עם מים... זה ממש שתויות בכל מקרה שום תוסף NO וניסיתי את no explode ארבע כפות , superpump שלוש כפות, ואנימל פאמפ 2 שקיות , NO shutgun שלוש כפות.. ועוד כמה במינונים מטורפים.. שום דבר לא משפיע חוץ מקצת פאמפ שאתה יכול לקבל מכדורי ארג'נין ב10 דולר וקצת אנרגיה שאתה יכול לקבל מכדורי קפאין ב5 דולר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() ציטוט:
right now u showed everyone how little u know!!! creatin is the only proven working supplement besides protein powder!!!!!1 on the other hand NO supplemnt are proven NOT no work!!!!!1 as i said before NO can and only have psycological effect on u !!!1 nothing else!1 so please stop arguing on shit u clearly know nothing about!!!1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מביא מסה,כוח,התאוששות? עוד משהו? אתה עושה צחוק.... עשית מזה סטרואידים אנאבולים האפקט של מוצרי no זה נטו פאמפ וגם זה כמעט ולא מורגש הקפאין נותן אנרגיה והקריאטין קצת כוח והתאוששות... אבל כל אלה על אתה במעט ולא תרגיש באופן מוחשי וזה אמור לעזור בטווח הרחוק (רק הקריאטין) כל השאר זה נטו פסיכולוגי, וקריאטין אתה יכול לקנות מונו בגרושים לעומת הפורמולות עם הפרסומות הפלצניות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותראה מה הכריש כותב בהודעה אחריך,הוא עשה מזה דיבול ודי על זה אנשים פה מתווכחים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה פסיכולוגי בזה,זה כמו שתגיד אל תשתה חלבון זה לא בונה לך את השריר זה הכל פסיכולוגי,אני לא עשיתי מזה דיבול אין מה להשוות בכלל,אמרתי שאם תשלב מוצר no איכותי עם תזונה נכונה ואימונים נכונים אז תתפתח יותר כי זה כמו שאמרו לך מביא לך יותר ריכוז ויותר כוח ופאמפ,מה שאתה אומר זה שזה לא משפיע בכלל שמי שלוקח את זה סתם שותה 9 כדורים זה טיפשי להגיד את זה.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יודע מזה פלסיבו?אם לא אז תחפש placebo בגוגל. בכל מקרה,אלה כדורי פלסיבו ואין בהם שום דבר ש"עוזר לבניית שריר" או כל חרטא כזו או אחרת. קיצר תעשה מה שאתה רוצה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בסטרואידים הכוח הוא הרבה יותר משמעותי וגדול וגם הגדילה היא הרבה יותר עצומה ולא השוותי בכלל. ול-west-side אני דווקא שמעתי מהרבה מאוד אנשים ממש רציניים בתחום שהתוסף הזה זה הדבר ושהם אכלו את המשקולות בזמן השימוש בו ואני מדבר איתך על אנשים ממש שבפורום פה לא רואים 90 אחוז מהמשתמשים כולל אותי.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() i just gave up on u ignorate people
|
![]() |
![]() |