|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מצטער להודיע לך אבל בשנתיים בחד"כ בלי להתאמן ורק לעזור לאנשים אני אצליח יותר
אני מצטער להגיד לך את זה אבל עצוב מאוד איך שאתה נראה ואתה דחוף צריך לשרוף שומנים ובמקביל גם להתאמן עם משקולות אני שנה וחצי ככה בחד"כ בלי תזונה בלי תוספים ותוכנית אימונים המצאה שלי ואני נראה יותר טוב ממך יכול להיות שהגנטיקה שלך פשוט באסה אחי מצטער ותעשה גם שעווה לא יהרוג אותך |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() איכס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט תקשיב לגיל ותתמיד בתפריט שלך ותגיע לגדולות תגובות כמו של הילד הקטן הזה אל בוי (שדרך אגב לא ניראה יותר ממך אולי רק פחות שעיר ) תיקח בתור מוטבציה ותפרסם עוד כמה חודשים 4 5 ואני בטוח שתהיה פי 1000 יותר טוב בעזרת גיל דרך צלחה אחי ואל תיתיחס אל אלבוי הוא סתם תינוק שמרבה לרדת על אחרים בזמן שהוא ניראה מעפן עוד יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פחחח שמע טוב יילד מסכן שחושב אותה עברין וואלה חבל שאני לא גר באזור המרכז הייתי מגיע ומפרק לך תעצמות וואנבי ערס שכמוך אני לא רואה אותך בשום פרמטר בגוף יא חתיכת גוש שומן סורי שכמוך כל מה שיש עליך זה שומן מי ששחיף פה זה אתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה נותן לכם לאיים אחד על השני וירטואלית? וואלה אתם מרגישים גברים לקלל אחד את השני דרך המחשב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
איכס סתכל על המצמךך יקוף יחננה ואלה מה כול יום שאתה קם בבוקר מיסתכל על המראה מה אתה אומר העיקר הבריות יאלה יאלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
תגיב בצורה יותר מנומסת יא טמבל |
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() ווווו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() לדעתי יש לך אחוזי שומן יחסית גבוהים אם היית מוריד אותם היו רואים יותר טוב את השרירים.. לגבי זה שאתה שעיר אותי באופן אישית זה קצת מגעיל אבל יש בחורות שאוהבות וזה גם בחירה שלך בסופו של דבר אם להוריד או לא. אני מאחל לך בהצלחה בהמשך !
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי מחטב קודם ..
ואז ממשיך נקי .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() ואלה להוריד אני יוריד את השער אבל לא עכשו אני יחכה טיפה שיתחיל ים וכאלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
זה לא טיפול אחד של זבנג וגמרנו. כמו בכל דבר אחר, אין נוסחאות קסם ![]()
![]() |